Sociala dagar

De sista tre dagarna har svischat förbi som aldrig förr. Skolan är bara bra. Vi har hitills inte gjort speciellt mycket, mest presenterat oss själva tusen gånger, lyssnat på lärarnas presentationer, fått information om skolan, våra kurser, matterial ect.  En väska fylld med saxar, borstar, kammar, färggrejs och annat stod på bänken tillsammans med alla våra böcker och en mysko gympapåse(?) när vi kom första dagen=) I går packa vi in allt från väskan i våra rullbord. Först då kändes det som att det är påriktigt, det är nu det händer.  
I dag har vi haft socialdag med den "gamla klassen". Det var trevligt, det verkade vara en bra klass. Vi körde lekar och fikade, sen åkte vi till Montlié:) Där ska jag handla när jag kan lite mer sen!
Det blev en kortdag i skolan i dag. Började 9.00 slutade när vi lämnade Montlié.. typ 11.15. Känns bra, nästan lite långhelg nu. 
Hm..jag redan är trött på att åka buss..Fattar inte hur folk som bor på landet orkar..På måndag blir det tåget istället. Då kan man sova en halvtimme längre. Åka 7.44 istället för 7.15 men ändå hinna med 8.35 bussen ut till skolan, alltså samma som vi tar när vi åker bussen... Slutsats: Tåget kör snabbare än bussen = mer sömn och mindre restid. Tacksamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback