<3

Ge mig ditt mysigaste sällskap tack,

Man får ta och gratulera

Ska börja med att gratulera emmapemma som lyckades ta körkort för andra gången i dag:) det är inte alla som har två körkort=) Du är duktig!

Klipptekniks provet gick nog bra i dag tror jag. Satt kvar som näst sista person och skrev så jag fick nog med det mesta. Kanske inte en spik som mitt mål först var men, det gick nog hyfsat.
Efter lunch blev det kunder som vanigt, hade min andra permanent och rullade upp håret på mindre än en timme=) På ett hår som Sara (läraren) dessutom erkände att hon inte trodde jag skulle klara, eller att vi ens tillsammans skulle fixa. Det var kort..but I did it=) Min stamis var det, den sötaste damen.
I morgon blir det salong i stan och då ska jag sätta elins löshår, ih spännande. Tror det kommer bli superb. Sen blir det fika på hugan.
I helgen blir det stockholmia, första gången på ett år. Vanligtvis brukar jag väl vara i stockholm en sådär fyra gånger om året, minst. Då det är dax nu. Erbjöd Emma att följa med och jag hoppas hon nappar för det vore skitkul:)



Jag vill va med dig.

This is for you

My love
My heart <3

Give me some more

Jag är ju trög i huvudet altså. Glömmer böckerna och den förra klippteknikstentan i skåpet i skolan när jag hade som plan att plugga i helgen. Provet är ju på onsdag och jag slutar fyra både måndag och tidag..smart as. Jag som hade tänkt att spika provet. Aja får plugga som en galning måndag och tisdagkväll..good luck then.
Hade utvecklingssamtal i onsdags och blev mycket glatt överaskad över vart jag låg i alla ämnen:) Till och med i designen som jag verkligen hatar och känner mig hel kass i slog jag till med ett VG+ hoho
 I går fick vi dessutom veta att vår klass ska upp till Stockholm den 27- 28 oktober på någon typ av mässa som hårologi och pivot point står för. I Sverige finns det bara tre pivot point skolor varav min skola är en. Dessa tre skolor ska få visa upp sig  på den här mässan genom att ha varsin visning på ca 12 minuter var. En skola skulle hade redan bestämt sig för att satsa på herrfrisyrer. Vi ska satsa på långhår=D mitt favoritämne. Det verkar galet kul. Men så klart finns det en hake, alla kommer inte inte få följa med eftersom budgeten inte räcker till femton personer..
 men jag s k a b a r a m e d annars tjuter jag.

I kväll börjar svensson svensson igen, haha det måste bara ses.


Nyhet

Hoho jag har köpt en ny fin bärbar dator=) känns toppen (överallt utan i plånboken)

Jag är tröttast i världen just nu.
Saknar dig också,

Rubrik

Det är få ord som värmer så mycket som dina.
Det finns ingen annan som du <3

Första september

I dag flyttar Emmeli, min bästaste bästa vän. Tur att hon "bara" flyttar till Malmö och inte Australien eller skottland den här gången. Jag ska hälsa på henne snart och hon far fasen ta och komma hem ofta med, annars förtvinar vi båda två.

I kväll blir det birthdayparty :)och jag mår skit över mitt svarta hår...