Ärtigt gröna sköna blad



Bara för att den här bilden är sjukt härlig!
Och jag vill ha mer av vår, sol, värme, grillning och mina sköna vänner.


Ska straxt ge mig i väg. Nu blir det Estland och min grany ett tag. Kommer hem igen på onsdag. Ha Det!


Ålskar dig.

En plats där vi kan va, du och jag.

Här är man visst segast i stan på uppdateingen.

Det händer visst inget intressant som är värt att skriva om. Veckan har enbart bestått att jobb, tisdag till lördag. Med en gnutta spinning i onsdags.
 Efter jobbet i går var jag dock duktig. Jag gick till Elin och vi tog en promenix men hennes pappas hund. Elin och hennes johan var dessutom snälla och hjälpte mig att dela ut lite reklam från jobbet. Tacksamt. Vi satt nere i varamon en stund och njöt av solen. Sen gick vi tillbaks till Elin och satt på hennes balkong, åt kladdkaka med glass och njöt av solen igen. Framåt kvällen åkte dem ut till härseby och jag gick hem en sväng till mamma o pappa. Kvällen skulle spenderas med Emmis så fem över sex började jag gå till henne och tio i sju var jag framme. Det är en bit men det var så skönt att röra på sig.
Vi åt mat och godis, tittade på robinsson och drack te. Mys på det.

I morgon är det jobb igen. En dag ledigt mellan jobbveckorna är förlite..jag behöver minst två för att känna mig hel inför nästa vecka. Men det här är ett undantag. På torsdag åker vi till farfar och ska vara där i nästan en vecka:) Då blir det inga pengar in till företaget så jag får jobba i morgon för att ta igen lite. När jag kommer hem är det valborg och då är vi snart inne i maj. Det går så sjukt fort. Snart är det bannemig sommar:)
Och nu har klockan sprungit iväg och min sovtajm är inne.
Natti.

Påsk

Det är verkligen så sjukt skönt med långledigt. Jag bara njuter hela tiden=) Att det dessutom är härligt solsken ute och att häcken på mamma och pappas tomt börjar skimmra i grönt gör ju saken ännu bättre.

I fredags solade Louise och jag på hennes pappas tomt i varamon, riktigt härligt. Kul att träffa den tjejen med eftersom hon annars bor i kalmar.
På kvällen blev det 20 års fest hos Felicia. Rikitgt kul, alkoholen flödade och det var galet mycket roligt och trevligt folk där.
Och jag vill att Fillan börjar jobba hos oss! Tror verkligen vi skulle passa i hop:)

I går solade jag igen, först hemma på tomten sen hemma hos emma på deras tomt. På kvällen hade vi värsta mysiga grillningen nere i hamnen. Två filtar, två grillar, underbart sällskap, en strålande värmande sol och så lite musik på det. Bästa kvälen på länge, helt nostalgisk. Sen gick vi upp till Hanna för lite fest:) Jag orkade dock inte med Harrys sen vilket jag har lite dåligt samvete för i dag. Alla var hemma och jag har verkligen saknat er så mycket. Så kommer ni hem och vi har askul men så bangar jag..Ibland har man huvudet under armen.  Och i kväll är alla bjudna hem till Elin men jag kan inte vara med på det heller. Linnéa + familj kommer hit och jag missade dem när dem var här i torsdags så jag måste passa på nu. Vi ses så sällan. Det blir fel hur jag än gör i kväll..

Nu ska mamma och jag baka smulpaj:)

pusshej

.

Å du underbara sol!

I am

Inser nu att jag inte har någon frukost hemma tills i morgon. Hur kul är det? Formfranska med smör och så vatten till det då..mumma. Ingen matlåda heller. Japp, mathållningen är på topp.
Och i går när jag ställde mig på vågen hemma hos mamma hade den fått spelet och visade att jag vägde 132,3 kilo. Tack vågen men det där var väl lite väl överdrivet.


En helt sjuk grej.
I dag berätta louise och en återkommande dröm som hon hade drömt. När hon började berätta så kunde jag fylla i.., för jag har haft s a m m a återkommande dröm. Och vi båda drömde drömmen i natt! Hur konstigt är inte det?
Vi försökte tyda drömmen med hjälp av drömtydningssidor på internet och kom fram till att vi står inför positiva förändringar i livet..
Och sanningen är att det är förändringar på gång i bådas liv..
I bland undrar man ju hur allt hänger i hop.

I feel a little better inside

Gårdagen var minst sagt fullspäckad men helt lyckad. Jamina och Mattias dök oväntat upp på öppethus och följde sedan glatt med till Erik och hans födelsedagsferre. Där var det holabandola. Galet kul. Två glas vin och jag var full som en kastrull:) Det blev en sväng till harrys sen vilket var helt okej men festen innan var som vanligt sju resor roligare.
Och i dag har jag faktiskt inte varit helt utslagen, bara till hälften utslagen. Tillbringade många timmar framför tvn men det gör man ju varje söndag så det är inget orginellt.
I morgon har jag en härlig ledig måndag framför mig. Det ser ut som att det ska bli finfint vårväder med. Amazing.



Älskling.

när man har en ful dialekt.

Emma och Elin åkte just hem, vi har ätit god varmsmörgåstårta. Så himla skönt att umgås efter jobbet, precis så som man jämt gjorde när man gick i skolan. Då var man sjukt bortskämd med fritid. Det är verkligen nåt man uppskattar nu, f r i t i d. Ge mig mer sånt, tack.

Det behövdes bara bli april så är det som att alla låsta dörrar öppnas. Plötsligt trillar kunderna in på salongen igen vilket jag är innerligt tacksam för. Det har varit några knapra veckor ett tag men nu ser det ut som det vänder.
 Det är dessutom så otroligt härligt vårväder ute och mitt humör rusar verkligen i höjden. Jag vill bara gå ut och skrika ett vårskrik. Kommer det snö igen nu så tjuter jag.

By the way så har jag en jobbig, totalt upplanerad lördag framför mig. Först jobb 9 - 13, sen hem för att äta och göra mig i ordning. Tillbaks till jobbet 15.00 för att fixa inför öppethus på vår "nya salong". 16 - 20 öppethus. 20 - >    födelsedagsfest hos erik:) Kommer säkerligen bli skapligt på lyset efter den här dagen. Pjhu.. På söndag är jag nog skapligt utslagen.
Och på måndag är jag ledig igen. Så himla skönt med lediga måndagar. Dem uppskattas mer än lediga söndagar.

nu blir det ansiktstvätt sen sängen.