Hey

Nu blev det segt med uppdateringen här. Har varit lite mycket sista veckorna.
Förra helgen var jag nere hos emmeli o malmö och hos elsa i Lund. Det var supernice det. Emmeli och jag sprang lite på stan och hon visade mig runt i stan. Annars tog vi det mest lugnt och bara umgicks. Lördagkvällen/natten spenderades hemma hos Elsa i hennes partyglada korridor. Galet festande på hennes korridorsvänner, har aldrig sett något liknande alltså =). Elsa och jag lagade i alla fall lite mat och gick sedan ut en sväng i Lund. Det var trevligt att hinna med att träffa dem båda när jag ändå var nere.

Nu i helgen var vi i stockholm med skolan och gjorde en visning på hårologi mässan i Bålstad. Det var allt kul. Jag pratade lite på scenen och det var nervöst. Det var så läänge sedan jag gjorde något på en scen så det kändes ovant men det var kul. Mina klassisar var duktiga som modeller och vi stack verkligen ut mot de andra skolorna vilket också var bra. På lördag kvällen var jag och systrarna ute på Koh pha Ngang och partade loss=) Mer än vad vi alla väntat oss tror jag men det var jättekul och måste göras om.

Nu känner jag bara att jag vill ha helg igen, känns som att jag gått flera veckor i skolan eftersom jag inte varit hemma på två helger i rad. Men i helgen som kommer ska jag i alla fall bara njuta av att vara hemma : ) och av Harrys dimmiga värld =) Hoho

Nu i skolan är halva vår klass ute på praktik, helt underbart skönt är det att vara så få som vi är. I går på kundpasset var vi fyra pers, hur bra som helst : ) Efter tre veckor ska vi byta och vår halva av klassen ska ut på praktik.
Vecka 46,47,48
betyder alltså hela veckor på Carinas Hårstudio. Så om någon är sugen på klipp, färg eller permanent till reduserade priser så är ni så välkomna till Mig = )

My baby and I

I morgon är det äntligen dags för egenvård i skolan. Verkligen på tiden, min utväxt är en katastrof. Hoppas mitt koncept på hur jag vill ha håret blir bra nu, tror nog det : ) Sen är det bara hem och råplugga lite till inför provet. Har i och för sig gjort det mesta i dag så lite fritid ska jag väl få i morgon förhoppningsvis.

I helgen blir det Malmö och Emmeli: ) Och på lördagen blir det ett inslag av Lund och Elsa med : )                                Helgen efter det blir det stockholm, som tur är bara lördag till söndag..


Ge mig dig.

Sahara

Det är konstigt alltså men söndagar måsta vara överrepresenterade i statistiken över regniga och gråtrista dagar. Den här söndagen är inget undantag.

Emma och jag lagade världens godaste kycklinggryta i gårkväll. Tacka Gud för den människa som hittade på det receptet. Och tacka Elin Elwin som lärde oss det!  Proppmätta såg vi simpson the movie, åt godis och drack cola:) Mm.

I dag är det en pluggsöndag. Jag tycker inte det är kul att plugga. Färglära och permanent är rätt tråkigt i teorin, dessto roligare i praktiken, som tur är. Jag försöker hålla modet uppe här med vår varma vetekudde, mina raggsockar, sahara Hotnights nya album och tanken på att vi kanske ska ses i kväll. Dessutom har några bakat kladdkaka här som jag nog i hemlighet ska snyllta på snart.



Jag längtar till helgen den 24- 25 november, då vi ska till göteborg:)

En höstig torsdag

Nu lyssnar jag på Cornelis Vreesvijk : ) Jag hade nästan glömt bort hur mycket jag gillar´n.

Det här var en mycket onödig dag, actually. Det är torsdag vilket vanligtvis betyder hårstudion för min del. Men inte i dag, vi skulle ha marknadsföring egntligen men fick jobba med visningen istället. Det innebar en samling på en kvart klockan nio och sedan en halv timmes väntande på att få reda på utgången av ett samtal och på att få några hundralappar. Efter det stan till klockan tolv med letandes av kläder och associarer till modellerna. Ja sen hem. Känns så där att missa en hel kundpassdag på salongen för det men men.
     Det var dessutom gesällprov på skolan i dag. Jag var nervös för deras skull..jag kommer svimma den dagen om två år då jag ska stå där. Lär vara så där lagom shaky baky då..hua.

I kväll blir det i alla fall hugan med tjejorna, Elsi är hemma: )





Vi kanske ska till Göteborg=)

Orka med er

Ni kan verkligen konsten att trycka på fel knappar vilket får mig att visa mina sämsta sidor.
Ni känner inte mig och ni vet inte när jag tar illa upp, ni ser det inte ens. Bara fortsätter.
Tack för den.




Snart ska jag träffa Emma, hon är underbar.

Okej uppdatera.

Jag har blivit för jäkla dålig på det här, ska skärpa till mig nu.

Det här är för bra, det är måndag och jag är ledig. Det bästa av allt, det är tisdag i morgon och jag är ledig då med=) Jag gillar studiedagar jag. Att gå en hel termin utan lov är inte humant. Två studiedagar var allt vi fick..på en hel termin. Jo men tack då. Men just nu känns det bra i alla fall=) Slipper ju två mornar och bussjäveln.
Dagen har tillbringats på hårstudion, ja eller några timmar i alla fall. Stod där och jobbade med studiedags uppgiften.. För man ska inte räkna med att få vara l e d i g en studiedag..studiedag = s t u d i e d a g.
Du ljuva bitterhet..hm. Aja.


Jag vill ha sällskap.