Dammtussar och skräppåsar

I dag har jag varit ledig och är det fram till lördag morgon klockan 7.00. Tre dagar! Hade varit ännu bättre om dessa dagar varit belägna från fredag och fram men..är ju schemalagd varannan helg hela sommaren.
Nästa helg blir alltså ledig:)


I förrgår var jag på Ikea och köpte en hylla. Jag gav ju bort mitt databord till brorsan eftersom jag aldrig använder den datorn. Tyvärr innebar det att alla mina grejer som stått i hyllorna där hamnade på golvet..
När den nya hyllan kom var jag tvungen att ta mig i kragen och storstäda mitt extremt smutsiga och stökiga rum. Det tog sin lilla tid men rensade ut lite i garderoben och bland andra onödiga småprylar också.
Nu känns rummet aningens frächare än tidigare.

Före:
  

Efter:
  

Badrummets förebild fick inte ens vara med eftersom det var en rent av pinsam katastrof...
Men nu skiner det där inne:)


---------------------------
Om jag kunde få lite mys, tack.

Candyman

Bläk jobb i morrn igen, kunde ha varit ledig men tackade ja till en extra dag... Ger ju grymt med pengar eftersom det fortfarande räknas som storhelg..:) Jobbade åtta timmar och femton minuter i fredags och jobbar sex timmar och femton minuter i morgon --> ger 1272 spänn extra, utöver den vanliga lönen:) Lätt värt pengarna. Midsommar spelar inte mig någon roll ändå, bara en onödig högtid som jag nästan aldrig firat.

Den här dagen har verkligen varit lugn. Sov länge och gjorde ingenting fram til fyra då louise dök upp. Vi gick till godishuset och köpte godis, gick hem till henne och titta på Finding Neverland, asbra film.
Nu ska jag bara vara slappis här hemma igen.



-----------
Om du var här då skulle jag ge dig allt det där.
Kom hem.

Terasseli tass

Efter en natt med smärre ångest över dagens jobbiga 7.00- 16.00 pass vaknade jag, tittade på schemat och insåg att jag inte alls skulle jobba den tiden, utan istället 7.15 - 14.00 (vilket i praktiken innebär 13.30 eftersom man skippar lunchen). Tjoho gissa om jag blev glad:D
I kväll blev det mat på terassen med tjejerna, firade Louise som fyller 21 i dag:)

I morgonbitti ska emmeli och jag gå en powerwalk innan frullen. Jag har plötsligt kommit till s t o r insikt i hur Otränad jag är. Får man träningsvärk i låren efter att ha cyklat till jobbet fram och tillbaks två gånger är det något som inte riktigt stämmer..Nu ska det bli ändring på det punkt slut.


---------------------
Res inte i väg så där, jag saknar dig så mycket då.

Min semestervecka är slut..

Woho, jobb i kväll, känner mig så där lagom lockad...
Eller ja i kväll är det helt okej, kort pass och Linda kommer vara där.
Det är mer morgondagens 7.00- 16.00 pass jag bävar för.
Går någorlunda fort när man väl är där, det är bara så nedrans jobbigt att gå dit..
Men men det är bara att vänja sig..nu blir det jobb i 8 veckor.

Ska sola innan jobbet i dag. Har suttit inne två dagar i rad nu,
jag behöver frisk luft och solsken.

This is for you

Dags att uppdatera här känner jag. Fick klagomål från mina vänner om min usla insats denna vecka så nu måste något göras åt saken.

I går hände en ytterst pinsam grej. En sådan grej som bara kan hända Emma Elwin därför skyller vi hela händelsen på henne;P
Emma ska snart flytta hemifrån och ett besök på Ikea är då mycket nödvändigt. Besöket var planerat till i går då Emma skulle åka in med syster Elin och frågade om jag ville hänga på, vilket jag naturligtvis ville.
Vi hade bara ett problem, vi skulle åka i den gula bilen med endast två passagerarsäten och ett stort lastutrymme (farligt men sant). Elin körde och jag och emma skulle turas om att sitta där bak.
Vi hinner åka en och en halv kilometer från Ervasteby innan polisen vinkar in oss för en blås- och körkortskontroll (!) Vi alla höll på att bryta ihop i ett nervöstsamanbrott..Det är inte direkt så att det är tilllåtet och helt ofarligt att sitta löst i ett lastutrymme..Och självklart kunde vi väl räknat ut att polisen skulle vara ute på vägarna just denna dag. Vätternrundan, hur mycket trafikanter som helst och beredskapen är på topp..
Emma ligger gömd på golvet bak i bilen och Elin och jag försöker spela oberörda där fram. Gick bra tills Elin inser att hon inte har sitt körkort med sig..Polisen måste alltså ringa ett samtal till någon typ av enhet som ska ta reda på om Elin verkligen har körkort eller inte. Tiden för oss att stå kvar i poliskontrollen kommer alltså dröja en aning inser vi. Vilket det också gör, det tar en evighet för polisen att få tag på denna person. Detta faktum gör oss inte mindre nervösa direkt. Medan polisen står med mobilen i högsta hugg ser vi hur bil efter bil får köra i väg medan vi med våra bultande hjärtan står kvar.
Emma ligger på golvet som en förymd fånge och ber i ren desperation till gud ( haha) om att ingen ska hitta henne för det vore så in i norden pinsamt. Polisen fortsätter sitt försök att få tag på människan som vägrar svara. Han går oberörd runt bilen, speglar sig i de tonade rutorna, går runt lite till..speglar sig igen, tittar lite konstigt på elin och mig, ställer sig snett framför bilen och tittar in..
- Ligger det en människa där bak?! (här höll jag på att avlida) Inget svar från oss som fortsatte spela som att allt är precis som det ska..eh. Polisen öppnar dörren och där tittar emma upp som en smugglad flykting...oO
Jaha det här var ju inte så bra.. säger polisen som ropar dit några kollegor. Shitpommesfrites, pinsamt pinsamt pinsamt. Emma får kravla sig ur bilen. Efter antal kontrollfrågor om Elins körkort som visar att allt står rätt till i den frågan, får vi åka tillbaks till Emmas pappa, lämna av stackars elin som nu får stå över Ikea, jag får köra tillbaks till emma som nu sitter i ett privat möte med en nyexaminerad polis som stolt skriver sin första böteslapp. Jag blir invinkad, igen(!), men om jag hade körkort med mig eller om jag var onykter strunta dem i. Istället fick vi något generat åka där i från, med en böteslapp om 500 kronor för passagerare som färdats på ej avsedd plats i bil. jaaaa...
Inte nog med det, väl inne på Ikea blir emma och jag hungriga och köper var sin french hotdog. Emma vill ha ketchup i brödet, tar upp korven med munnen trycker med stor möda i ketchup, lägger tillbaks korven..med munnen. Vänder sig om och inser att en något pinsam person sett henne stå och dingla med en korv i munnen.. Pinsamt igen.
Emma Otur Elwin har gjort det igen.

Veckan har annars varit bra. Jag har bara varit ledig och tagit det lugnt. I torsdags var det student vilket innebar firande med blommor till de kändisar som sprang ut. En viss avundsjuka för att jag vill göra allt igen och studentskivor med mat och godsaker. En intensiv dag som slutade i en väldans kul och galen kväll på Harrys=)

På tisdag börjar jag jobba, känns så där lagom kul just nu. Men har hur som helst fått ett bra schema och har hamnat i bästa helglaget tillsammans med Linda och Lovisa. Jobbsommaren kommer nog bli toppen i alla fall. Känns bara aningens segt nu, jag gillar att vara ledig liksom:)


Om min morfar hade levt, skulle han ha fyllt 100 år i dag.


-----------
Regn och rusk. Jag vill ha en bra film, ett varmt täcke och ditt gosiga sällskap.

Strålande sol

Det är varmt varmt varmt. Försökte verkligen sola men var tvungen
att gå in stup i kvarten för att inte smällta bort helt:)
Superskönt med sommar och sol men lite jobbigt när man inte kan
komma i från värmen någonstans..

I går blev det grillning hemma hos mig först och sedan utgång till Harrys.
Kim som vi var med oss i Thailand var på besök i Motala så vi passade
på att ha en liten återträff (Louise och jag) och en nyträff för de som inte
träffat honom förut. Det blev en hel del minnesprat med roliga dialketer
vilka förstärktes i samma takt som alkoholintaget ökade.
Jamina var dessutom var hemma, ett s t o r t plus i kanten:)
Blev en heltokig kväll som sluta på vårt allra bästaste mysigaste sätt=)



I dag är det exakt två år sedan vår student, galet fort tiden går!

Sommarlov!

Sista dagen gjord för den här terminen:)
Lärarna hade pyntat skolan med björkris och gula och blå balonger.
Kändes studentaktikgt och väldigt mysigt:) Det bjöds även på kallskuret,
en massa exotiskafrukter och vin eller cider, vad man ville.
Mumma, bra avslutning på en mycket bra termin.
Tråkigt bara att min kamera skulle krångla så inga kort kunde tas..


Och kvällen bjuder på?

6 juni

Skönt med en dag ledigt så här mitt i veckan:)
Tog till vara på det genom att tillsammans med mina vänner spänndera några timmar i solen, gå en promenix till maxi, åka till ÖoB, cyckla i varamon, njuta av solen på Louises balkong och det bästa av allt spendera några soliga sommarkvälls timmar på sjövik med Elsa, Louise, Ida, emma och Linda. Jag älskar sommaren, det är då man är så där lagom fri.

I går var vår klass plus andra klassen i Norrköping på skolresa:)  Vi blev bjudna på asgod glass av lärarna från halvars:) Måste blivit ett dyrt kalas, man fick ta precis vad man ville. Jag ville inte verka girig så jag tog bara två kulor men det fanns allt dem som slog på stort och köpte finfina glassar.
Vi gick även på en förhandsvisning av en utställning som ska sättas upp på arbetarmusseét. Verkligen bara en förhandstitt, var knappt något som var klart vilket var synd. Skulle verkligen vilja se den färdiga utställningen för jag tror verkligen den blir kanonbra.

I morgon är det städdag i skolan. Tjoho..känns inte värt att betala bensinpengar för att åka in till Linköping för det men. Jag har utvecklingsamtal och jag ser fram emot det. Är verkligen på krigsstigen gällande vissa punkter och jag bara måste få det sagt innan sommaren.
Sen är det bara fredagens avslutning kvar. Därefter sommarlov!

--------------
<3

Give me some more

Den här dagen har verkligen gått i ett. Har varit på hårstudion
och nu känner mig aningens mör i kroppen.
Hade Elin och mamma som kunder i dag plus Eve som
jag och Anna satte i löshår på.
Nu är jag galet sugen på löshår jag med=)






--------------------
Känslan jag somna med i går har gjort min dag i dag.
sötast.

Mycket intressant

Nu ska vi se..

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 21 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av Slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst Nick Hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 9 poäng.


Hm ja jag är nog rätt kvinnlig ändå..