Vilken kväll

Verkligen en toppenlyckad kväll i går. Hade svinkul,
längesen det jag hade det så kul ute faktiskt=D
Rydell & Quick alltså=D
Allt kändes nästan perfekt. Jamina saknades dock ..
Bilder kommer inom kort på sarastahlnacke.bilddagboken.se
Hm synd att jag inte tog med kameran in på harrys..det hade ju varit en syn:)

Det blev inte så mycket shoppning i Linköping i går tyvärr.
Jäkla typiskt när man faktiskt har pengar men men.
Förhoppninsvis kommer kanske pengarna gå till något ännu
bättre nu då, får se. Kom i alla fall hem med en ny parfym och
ett linne, inte helt fel faktiskt.

Nu ska jag duscha sen blir det träna baluppsättning med Elin
sen klippa Emma och Jeanette.

Grymt skönt med långhelg kan jag lova.

--------------------------------------
Så här fin kommer elin vara på balen:)


Så här blev Jeanetts och Emmas hår efter klippningen:)
   

Årets hitills varmaste dag

Det har varit så fiiint väder ute i dag, varmt och soligt. Humöret stiger lika fort som graderna på termometern:)
I morgon är det dags för min första dag på Carinas, hoppas det blir bra. Är lite smånervös nu men det släpper väl så småningom. Kanske att Emma kan komma och bleka slingor, vore kul, då får jag något att göra plus att det alltid är skönt med kunder som man känner.

När morgondagen är över nalkas det dessutom långhelg=)
Lördag: Linköping med em&em, shopping och festis på kvällen=)
Söndag: Träna på Elins baluppsättning (om hon går med på min förändring av schemat?) och klippa emma.
Måndag: Valborgsfest hos Elsa=)
Tisdag: Oklart för tillfället men antagligen lugnt.

Jag ser fram emot helgen jag.

Måndagmorgon, när du vaknar

Jobbig dag, inget går som jag vill.
Långhårsuppsättningar på en grå och
trist måndag plus mitt otåliga och något
iriiterade humör..hm ingen bra kombination nej.


Just nu längtar jag bara tills lördag.
Lönehelg och utepremiär på Harrys:)



----------------
Ge mig närhet.

Tranås, vänskap och en påkörd katt.

Gårdagen spenderades i Tranås hemma hos Jamina. Emma och jag åkte dit för att umgås med den ensamma tranåsbon. Vi åt och åt och åt..läste guiness rekordbok, tittade på förskräckligt fula kort från någon typ av fultid i våra liv (skivan med korten är nu gömd och glömd), pratade, hittade vårt projektarbete och blev stolta, skrattade och åt lite till. Det var en bra dag minsann. Tänk när det alltid var vi tre, det var tider.
Framåt halv nio åkte Emma och jag hem. Resan gick bra tills vi kom till brinkenbacken.
Där såg vi plötsligt en stackars påkörd halvdöd katt ligga i andra filen. Djurvänner som vi är(?) plockade vi (emma) upp den blödande katten, insåg att den var tvungen att komma till en veterinär, satte oss i bilen och började köra. Men då dog katten.. Eftersom vi inte hade en aning om vad man gör med en påkörd, död, icke märkt katt körde vi något äcklade till polisstationen.  När vi stannade utanför och precis skulle kliva ur bilen började katten plötsligt röra på sig, antagligen hade den bara svimmat av chocken eller av smärtan. Vi fick komma in med den på polisstationen där dem undersökte den stackars blödande katten.. den hade brutit ryggraden. Poliserna tog sedan hand om den och vi fick åka hem.
Uh stackars katt, vilket trauma.
----------------------------------

Regnigt rusk

Jag har ont i min nacke och har plötsligt blivit förkyld. Dessutom var jag dålig i skolan i dag och hade värsta problemen med typ allt jag gjorde plus att jag tappade varenda pryl jag fick tag på. Störigt som tusan.

Hoppas på en bättre dag i morgon. Har kundpass och ska jobba med Soffantofflan vilket är bra. Vi har en kund inbokad på eftermiddagen och resten av tiden ska hon klippa klart mitt hår som bara är halvklippt just nu :) , sen ska vi rulla permanent, skriva loggbok och svara i telefonen om någon behagar ringa. Blir nog bra.

Helgen är oklar.
Pappa fyller i morgon och jag har ingen present till karln..uppsii.


Egenvård

I morgon är det dags för egenvåd i skolan. Det betyder att vi har en heldag till att göra varandra fina i håret, klippa, färga o så. Det ska bli kul:) Sofie och jag ska vara en grupp har vi bestämt eftersom vi typ aldrig får vara i samma grupp annars.
Jag ska först göra en avrensning med effasor som tar bort så mycket som möjligt av alla olika konspigment som sitter i håret efter ett otal färgningar. Efter det vill jag lägga i en 5,25 tror jag. En brunfärg som är liknande den jag har nu fast som färg, inte lättfärg. Sen tror jag att jag ska bleka upp några nya slingor, kanske i luggen och bak på den vänstrasidan..är lite osäker på det just nu så jag  får se hur det känns i morgon. Sen ska Sofie få klippa mig lite med om vi hinner,skulle absolut behöva klippas nu för mitt hår är för långt och behöver verkligen urtunnas..
Vad Sofie har tänkt sig att jag ska göra med hennes håsvall återstå att se tills i morgon..hittills har hon ju bara ångrat sig tretio gånger eller nåt, hon kommer säkert med någon nytt i morgon. Men som det verkar nu blir det slingor i utväxten och triangelslingor i en annan blond på tre ställen.
Mm jaa kort kommer säkert någon dag..

Kika gärna in på min bilddagbok. Där finns bilder från helgens bravader.
Sarastahlnacke.bilddagboken.se

It´s a good day

EMMELI KOMMER HEM I DAG=D

Det är världens finaste väder ute till på köpet.
Och i kväll är det partyyy.



Myspys gånger ett tusen dessutom.
Kan det bli mycket bättre?

Hey ho

Kortdag i dag, skönt. Jobbade med designen lite sen kom det en kille som
heter daniel, från L´Oréal och föreläste om alla produkter vi använder och
säjer på skolan. Det var intressting minnsan.
L´Oréal är verkligen större än man tror..typ lika stora som Coca-Cola
och Mc Donalds fast inom kosmetik. Dem äger bland annat Matrix, Armani,
Kerastas, Vichi, Ralph Loren, biotherm och typ hur mångafler som helst. Galet.

Någon åt upp mitt påskägg..så jag fick inget.

Vi hade klipptekniksprov i dag, ett skriftligt inte praktiskt.
Inget hade gått min väg med pluggandet, datorn krånglade, skrivaren krånglade, mailen krånglade, mitt humör krånglade, allt krånglade. Så jag kom till skolan nervös eftersom jag typ inte kunde nåt. Hade en liten förhoppning om att det skulle vara en grupptenta eftersom jag på ryktesvägar hört talas om att det kunde vara det. Och tur hade jag för grupptenta blev det, blev indelade två och två och fick gemensamt svara på provets 12 frågor... Det tog fan från elva till halv fyra..minus en timma då vi hade lunch. Mycket att skriva och massa ord som förvirrar. En grupp lyckades bli klara på en timma...kan ju redan nu ta och gratulera er till IG´t. Skrytsamhet är inget för mig och jag blir inte imponerad av hur jävla snabbt du kan skriva som du själv så drygt påpeka.
Nu är jag svintrött. Tänk tentaveckan..kul. En tenta varje dag och då ingen grupptenta utan enskild så klart. Plus att det är praktiska prov på salongen med..Nervöst! Jag kommer vara helt slut efter vecka 21.

Inan tentan hann vi med att klippa ett skägg på en gullig gubbe, haha fjorton tjejer klippte en sida tomteskägg. läraren klippte andra. Ha komiskt.

I dag har Dorran ringt mig med och pratat in ett glatt meddelande på min mobil. Sommarn är uppbokad på jobb:) Ska ringa upp henne i morgon för att få reda på vilka jag ska gå för och hur många procent och så. Hoppas på både mycket och lite..skulle vilja ha 100 % första perioden och 70% andra. Det skulle vara perfektamente.
Eller ja..perfektamente för min plånbok skulle vara att jag får heltid båda perioderna men för mig själv skulle det andra alternativet smaka bättre:)

Festligt oh no

Gårdagens festligheter blev inte riktigt så vi hade velat ha det. Kul förfest men Harrys var bara heltrist. Fattar inte rktigt vad felet var..det var mycket folk, kanske för mycket, men inte en enda kändis. Dessutom var det dålig musik.
Emma, Jamina och jag sökte därför dessperat efter pommesfrit att glädja oss med istället..men inte ett enda pommesfritställe (förutom Peckas..men vem vill stå ute och käka pommes i t-shirt när det är svinigt kallt utomhus?) behagade att vara öppet. Det fick bli en baguette på Med eller Utan istället och sedan var vi latast och åkte hem med  bussen..(tre hållplatser). Hemma halv två. Rekord.
Tråktråk.

-----------------------------

It´s all about you

Detta jävla självömkande och uppmärksamhetssökande från din sida gör mig fan galen.
När allt ljus är på dig mår du bra men så fort strålkasstaren riktas en ynka centimeter åt något annat håll, och och inte allt fokus ligger på dig, river du sönder dina dina egna sår för att få ännu fler plåster.
Allt utan någon som helst tanke på att det kan finnas dem som inte vill höra allt., i g e n.


Nog om det.
-------------------------
Jag vill också till Hugo på VIP-kväll och äta buffé och dricka gratis dryck.
Men jag sparar på festligheterna till lördag jag:)

Nagelklippning på fredagar ska tydligen vara ett dåligt omen..

Det är så konstigt, bara för att man vet att det är en fyradagars vecka så blir man tusen gånger tröttare än om det vore en femdagars vecka.
Förklara det om ni kan.

I går hade jag mitt första riktiga kundpass med en betalande kund (hehe min mamma). Det var kul, men svårt och jag var nervös trots att jag kände min kund väl. Kommer skaka nästa gång jag har kund för det lär ju inte vara någon som jag känner =/ Mammas hår blev bra i alla fall, hon är nöjd och jag med. Jag fick till och med 50 kronor i dricks hoho=P
Dessutom hade jag min första receptionstid vilket också var nervöst till en början. Satt mellan 13.30-14.30 och fick prata med tre telefonkunder under den tiden:) Rätt bra med tanke på tiden och att det faktiskt inte ringde någon på två timmar efter mitt sista samtal.


Nytt folk var på intervjuv till skolan i dag.
Dem såg rädda ut. Jag såg cool ut.

----------------------------------------
Jag vill ha ledigt och sovmorgon.
Lite mys skulle inte sitta helt fel det heller


Första april

En galen kväll i går. Spillda drinkar och en utslängd Lindastackare. Jag var inte nådig mot vakterna efter det sen.. men va fan jag ångrar inget. Alvarligt talat.

I dag har jag Louise och Emma tagit en låååångpromenad i vårvädret. Sen gick vi hem till Emma och åt lite och såg på en film. Det var mysigt minnsann.

I morgon är det skola igen, jag har inte lyxen att ha påsklov som de flesta andra har. Men eftersom jag inte varit inställd på att ha det så gör det mig inte så mycket. Den här veckan kan nog bli bra. Första kundpasset på tisdag och min mamma ska göra något historiskt och bli min första betalande kund :)
  Till helgen kommer typ halva släkten hit. Till och med Sofia =)  Det ska bli kul. 
Samtidigt öppnar Hugo terassen..Linda lämnade ut VIP- inbjudningar till oss i går. Gratis mat och dryck och såna lyxgrejer=) Men nu är jag något delad, vill både gå dit och stanna hemma..hm.
 
 
------------------------
Grattis till Johan.