Febertopp

Sjukdom, snälla gå över!
Jag orkar inte ha feber längre, det tar kol på mig. Jag har bannemig legat i sängen hela dagen. Har knappt orkat ha tv:n på. Nu är jag grymt uttråkad.
 Det värsta är att jag tror inte att jag kommer kunna gå till skolan över huvudtaget den här veckan. Något stressande. Missar såå mycket och det är ju skitsvårt att ta igen det hemma..frustrerande.



Ikväll är det Top model, tur:)
---------------------------------------------

Topshop har verkligen så mycket fina grejer.
På deras hemsida kan jag verkligen titta hur länge som helst.
Söta saker.


       

Sjuk

Vaknade upp i natt av att jag höll på att hosta upp mina egna lungor. Inte trevligt kan jag säga. Fick typ ingen luft och hävde i mig två doser astmamedecin i hopp om att det skulle hjälpa. Hostan lugnade sig något men jag fick istället hög puls och en heldarrig kropp. Inte heller så trevligt. Gick i alla fall upp tjugo i sex och tänkte gå till skolan eftersom det inte längre kändes så mycket i lungorna. Men icke. Duschade och fixade lite men fick ondare och ondare i kroppen, lungorna stack och huvudet började dunka. Nej ingen skola för min del. Tror det är influensa eller något annat obehagligt. Sofie har tydligen råkat ut för samma grej så i dag undrar nog klassen varför varken hon eller jag är på plats. 
Missar en färgdag i dag, känns kanske inte så jättefarligt kanske.. Det är värre att missa en klipptekniksdag. Får se om jag kan komma i väg i morgon,då är det permanent och vi ska köra igenom en helt ny teknik vilket inte är så bra att missa. Men får se, just nu känns det som att jag kommer få stanna hemma ett tag. 
-----------------------------------------------------------
  


klart

Phju arbetsmiljöarbetet skrevs klart i dag,
Äntligen, så skönt att bli av med det! 12 sidor blev det tillslut. Lärarna har sagt att 2 sidor är för lite och 22 sidor för mycket..12 är väl rätt lagom då kan jag tycka.
Skola i morgon med, känns lite knepigt nu efter lovet..Men det går nog snabbt att komma in i det igen när man väl är på plats. Dessutom blir det ju bil i morgonbitti så lite sovmorgon blir det allt :) 

Gårkvällen var skoj, aningens förstort intag av alkohol dock och idag mår jag lite som jag förtjänar antar jag.. Kvällen var något vimsig kan man lätt uttrycka det:) Men slutade på topp i alla fall:)

 

---------------------------------
Nu är väggen på mitt rum klar och jag är helnöjd. Här under ser ni resultatet.. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                               
     154819-19

Smart som jag är glömde jag ju ta en förebild så att ni hade kunnat jämföra med något..hm väggen var i alla fall grönblå innan..eller ja mest grön tyckte jag

My room

Dagen har gått åt till att måla om fodväggen på mitt rum. Gammelrosa istället för grön. Det verkar bli finfint, trots att den är något mörkare än jag tänkt mig den från början.
 Rosa passar mycket bättre in i mitt rum än vad den andra gjorde. Den matchar stilen och färgen på de andra möblerna bättre och hela rummet kommer bli varmare än innan. Perfect.


I kväll nalkas det festis. Det är löning och förhoppningsvis mycket folk ute.
Hoppas på en bra kväll:)

Förändring

Innan lovet var jag något osäker på om jag skulle följa med och åka skidor i storstens höjden. Detta på grund av att det skulle vara så jäkla typiskt om jag skada mig på något sätt så att det skulle kunna gå ut över min utbildning. Och vad händer?!  I går åkte vi och jag slog så klart i min tumme när jag gjorde dagens klantigaste vurpa i backen oO. Min klipptumme dessutom. Som tur är verkar det bara vara en lättare muskelsträckning men i alla fall. Typiskt mig. Jag brukar aldrig skada mig när jag åker annars men nu..bara för att haha.

Mitt hår är nu fägat. Den gula slingan är inte längre gul utan blond som den skulle vara från början och resten av håret har fått en lite rödare ton. Fint:)


Jamina har fått jobb,  Ä N T L I G E N!
Woho!  Så rätt=)






----------------------------------------------------------------
Förövrigt kan Motstånd Motala dra åt helvete. 
 Så det är så man väcker debatt? Genom att olovligt tränga sig in och hota folk?
Att ni dessutom maskerar er eftersom ni inte vågar stå för vilka ni är eller vad ni säger är ju så föbannat moget(?)
Glöm att ni gör någon som helst skillnad.

Låt bli min pappa, han har fan inte gjort er något.
----------------------------------------------------------------


Arbetsmiljöarbete

Nu har jag hållt på med det här arbetsmiljöarbetet hela dagen, usch jag hatar´t.
Hitills har jag hunnit gå igenom sidorna i boken och tre av fyra häften. Tack o lov, snart klar men jag tror fan jag lägger ner nu. 
Jag måste ju tänka på min hälsa..det är inte bra att sitta framför datorn förlänge..jag måste nog förflytta mig till tv:n istället;) 

I morgon blir det förmodligen Pershyttan, ser ut så nu i alla fall. Förhoppningsvis ska vi stanna till i Örebro på vägen dit och gå lite på stan med. Det är bra=)
------------------------------------------

Jag längtar till lördag. Eller först till fredag när min hårfärgning är gjord, sen lördag kväll:) Hoho

Rosa

Det här arbetsmiljöarbetet alltså..suck..om jag bara vore klar med det nu på sekunden skulle jag vara glad...
Jag borde egentligen försöka vara färdig redan i morgon eftersom vi antagligen ska åka till Pershyttan på onsdag för att åka skidor. Då kommer jag inte kunna göra något på arbetet från onsdag till fredagförmiddag då vi kommer hem. Klockan två på fredag ska jag dessutom färga håret och efter det kommer jag antagligen inte sätta mig och plugga om jag känner mig själv rätt. Sen är det bara lördag och söndag kvar..hm därför borde jag plugga som tusan nu..

Det blev Linköping idag trots tusen olika besked hit och dit om det i går. Linda, Jamina och jag som det var sagt från början. Jag hittade inga skor tyvärr, trots ihärdigt sökande. Men jag hitta i alla fall en vit
tunika-topp och ett par mörkgrå tights=) Plus att vi åt godast mat på Steves, mmm:)

Jag har övertalat mamma om att vi måste måla om fondväggen i mitt rum. Till gammelrosa istället för den där gröna som jag har nu. I helgen ska det förhoppningsvis göras. Hoho! Det kommer bli såå fint ihop med alla mina vita möbler=)






jag saknar dig.

Klippning

Jag har klippt Jamina i dag, en page, lite framåtlutad, skiiitfint!  En riktigt sötunge blev hon:)
Borde tagit före- och efterkort så jag kunde ha visat henne...men det kanske blir ett efterkort i alla fall så småningom

I morgon blir det Linköping med Linda och Jamina. Vi ska titta runt på stan lite. Jag vill gå till GinaTricot och prova klänningar igen:) Och kanske försöka hitta några nya par skor för det är jag lite sugen på.

Usch nu måste jag ta mig i kragen och sätta igång med arbetsmiljöarbetet...jiha..önska mig lycka till. 

Rubrik

Roligare kvällar på Harrys har man verkligen haft...Gårdagen får ändå betyget helt okej..men hade inte varit för Jamina och alkoholen hade den lätt fått underkänt. Exposed alltså..hm det var roligare förra året när det i princip var den enda helgen man verkligen var garanterad att komma in på Harrys och ha en helkul kväll. Nu är lördagarna roligare. 
Jag längtar tills nästa helg för då är det löning:)

Frågan är vad som händer i dag. Jag borde ta tag i mig själv och göra lite nödvändiga grejer för en gång skull. Typ som att dammsuga på mitt dammiga rum och plocka in halva min garderob som ligger utslängd på soffan...Eller sätta i gång med arbetsmiljöarbetet kanske? Känner jag mig själv rätt kommer det sistnämnda inte bli gjort trots att det är det som är viktigast. Att man alltid ska skjuta på saker, hade egentligen tänkt att göra det där arbetet innan lovet för att slippa ha det hängande över mig nu..men nej.

Nu ska jag prova min nya hårprodukt från Kadus och sen ska jag ta mig en välbehövd lång dusch.

I kväll?
-------------------------------------

Blir att skjussa mamma o pappa till min faster och hennes man i kväll. Då blir jag ensam hemma efter som de andra två är på vift:)  Då tänker jag hämta jamina och hon och jag ska laga mat och se på melodifestivalen. Det blir en bra kväll det!


------------------------------------
Lite mys skulle ju inte sitta alls fel nej.


I love lov.

Hej sportlov, äntligen kom du hit=)

Sovmornar? ja tack:) Det sitter verkligen inte helt fel. Galet hur trött man kan va.
 Tråkigt på sitt sätt att inte vara i skolan på en vecka men åh så underbart med ledighet. Har dock ett stort  arbetsmiljöarbete som ska göras och som kommer ta en hel del tid men i alla fall..Riktigt skönt att slippa mornarna och bussjäveln.

I kväll blir det Harrys. Har velat lite fram och tillbaks om jag ska gå men kom fram till att vad tusan ska jag göra om jag inte hänger med? Nada. Därför blir det harrys och det ska bli kul:) 

Ge mig lovet nu

Tordag..snart helg och snart lov=) Tjoho!
Jag har klippt mig i dag, det var Jenny i andra klassen som gjorde´t och hon gjorde´t bra.
 I tisdag färgade vi slingor på varandra så nu har jag en ljus eller ja snarare gul slinga bakom luggen, typ vid örat. Nästa fredag har jag en färgtid på Mirakel, får se om jag behåller slingan då..ska färga hela håret i en jättefin brunfärg som jag hoppas att den salongen har. Jag kanske sparar slingan men bleker upp den mer, jag vill inte riktigt ha den så gul känner jag. 
Nästa vecka är det som sagt lov och det ska bli helt fantastiskt skönt. Jag är så trött nu, tror mest egentligena att det beror på att jag vet att det är lov snart och att jag får sova då. Mitt huvud verkar redan ha tagit lov så om jag inte riktigt hänger med så vet ni ju vad det beror på..oO

Förövrigt verkar det som att vi har en mytoman i klassen..
---------------------------------- 

Trött, tröttare, tröttast

Det var längesen jag var så här trött alltså. Mina ögonlock åker igen stup i kvarten, borde gå och lägga mig egentligen men det är för tidigt för det med..
 Skolan i dag började segt och då blev hela dagen seg. Vi fortsatte med vårt grupparbete i klippteknik genom att läsa varandras och ge skriftliga komentarer..min grupp var klar på en kvart sen satt vi bara av tiden och väntade på att de andra skulle bli klara.
 Efter rasten gick vi igenom det vi skulle klippa under eftermiddagen men då hade jag redan hunnit slöa ihop totalt så jag knappt såg vad läraren demade framför mina ögon. Jobbigt värre. Vi fick inte sätta igång med klippningen föräns efter lunch vilket var totalt ödestigert för både mig och Sofie. Vi gjorde fel hela tiden och till slut fanns det inget annat att göra än att skratta åt hela situationen och hur jävla ful den så kallade frisyren såg ut. Dessutom åkte halva peruken ner i uringningen på mig när jag klippte så jag höll på att bli tokig av allt kliande. På något vis lyckades vi i alla fall rätta till felen så den såg "normal" ut men jisses.. Kommer en kund in och vill se ut så där vet jag inte vad jag gör riktigt..


Jag är i stort behov av ett sportlov och en säng.
---------------------------------

Slutkörd

Jag känner mig helt slut. I torsdags ringde jobbet så det blev inget "gå på stan`ande" i Linköping med Linda och Jamina efter skolan. Istället blev det till att åka direkt hem, slänga i sig lite mat, byta om och åka till 57:an..kom hem halv tio, skapligt slut.
Upp tjugo i sex i gårmorse med vetskapen om att jag inte kommer vara hemma föräns långt in på natten, eftersom klassfest stod på schemat för kvällen, var tugnt. Skolan till fyra och jag var såå nära på att åka hem efteråt och strunta i alltihop efter som jag absolut inte var på humör för något festande. Men jag tog mig i kragen och bestämde mig för att stanna i alla fall. Jag och Sofie hängde med Elin hem direkt efter skolan eftersom vi inte hann hem emellan. Ojojoj vilken fin lägenhet. Halv sju träffade vi de andra för ett resturangbesök och efter det gick vi hem till Elin igen. Det var rätt trevligt. Kanske inte den mest livade festen jag varit på direkt men det blir väl lätt så när man inte känner varandra så väl. Sofie och jag hade turen att bli hämtade av Sofies pojkvän vid halv ett så vi slapp åka med bussen.Pjhuu. Tror faktiskt att vi hade roligare i bilen hem än på hela festen:)

Emma fråga precis om jag hade lust att hänga med in till Ikea med henne, jamina, jaminas mamma och mattias men Linköping en dag till..nej tack.
 Usch känner dessutom att mitt humör inte alls är i topp. Blir irriterad för minsta lilla.
 Tror faktiskt att jag skulle behöva bo ensam nu, jag orkar inte med allt längre. Det är för mycket. Skulle vara enklare att bara ha sig själv, då blir jag i alla fall inte bortglömd. Men egen längenhet lär det ju inte bli det här året i alla fall..min ekonomi alltså..haha herregud jag skulle gå i  konkurs.


Give me some more

Skolan i dag var lite helvseg. Vi fortsatte med slingteknikerna..lärde oss en ny och repiterade de gamla resten av tiden. Jag bokade en tid på salongen för färg och klipp till nästa torsdag. Direkt efter att jag gjort det fick vi  reda på att nästa tisdag ska vi färga slingor på varandra...hm..
Jag och Madeleine är i samma grupp. Vi ska göra vävda slingor på varanda, fast bara på ett parti på den högra sidan.  På Madeleine ska jag sätta i en mahognyröd färg och hon ska bleka mina slingor, det blir säkert fint:) Och om det inte skulle bli det så ska jag ju ändå färga på nytt på torsdag.

Nu har jag fan varit förskyld tre veckor i sträck. Kan den aldrig ge med sig? Just nu känns det som att jag hellre blir riktigt sjuk i några dagar och att det försvinner sen än att jag måste gå runt så här i all evighet. Dessutom börjar jag bli rätt konfundersam över den här hostan jag har..fick den i Thailand som en bieffekt av en förkylning och sen dess har den suttit där och retats i halsen..jag tycker inte riktigt att det bådar gott..



------------------
Jag vill ha ett varmt täcke och ett gosigt sällskap tack.
 


Exprimentell vecka

Måndag igen. Verkar som att det alltid är måndag. 

Jag gör ett experiment den här veckan. Kör på "du är vad du äter" stilen att skriva ner varenda liten matbit som jag stoppar i mig på en lista. Jag gör det bara för att jag själv tycker att det är intresant att se vad jag äter och hur mycket jag äter på en vecka. Jag har inga som helst problem med min vikt eller så, Det är inte därför jag gör det..Jag vet inte uppriktigt sagt inte ens vad jag väger och bryr mig inte heller så speciellt mycket. Jag har ingen anledning att haka upp mig på siffror hit och dit utan tycker snarare att mitt eget välmående som har den avgörande rollen. Hur som helst, jag ska skriva ner allt jag äter och dricker på en lista med målet att  få ett hum om mitt näringsintag. Allt för att se hur mycket vatten jag dricker och hur mycket nyttig respektive onyttig mat jag äter på en vecka. Kan bli mycket intressant. Egentligen borde jag göra en likadan lista fast över hur mycket vardaglig motion jag tar mig och sedan jämföra med den andra listan..men det får bli någon annan gång. Så seriös skulle bara min mamma orka vara..

 

-------------------
Jag vill ha dig här hos mig.

 

I brist på annat..

Ett test som faktiskt fungerar..Din önskan kan bli till verklighet.
Det är din hjärna som talar till dig.
Det gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.

FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!


Ta först fram en penna och ett papper.
När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
Gå nedåt, en rad i taget och läs inte i förväg för då förstör
du det roliga!


1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.

2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.

3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
motsatta könet.

Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!

4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
5:an och 6:an.

5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.

6. Slutligen, önska dig något. 



Här kommer då nyckeln till detta:


1. Du måste berätta om detta för "antalet du skrev invid 2:an" stycken
   personer.

2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.

3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
    med.

4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.

5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.

6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.

7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.

8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.

9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.

10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.

Våra hjärtan slår i takt.

Jag har varit och kollat på tapeter till tv:rummet med mamma och pappa. Vi hitta två finfina som går att kombinera och bli finfinfina. En varm röd och en vitgrå med stora röda blommor. Besöket på färgaffären gjorde att jag blev ursugen på att måla om fondväggen på mitt rum, helst i rosa. Jag är kär i rosa grejer nu, helt såld faktiskt.  

Nästa helg ska jag klippa Jamina. Det är vad jag kallar modigt,shit pommesfrit =O Jag är lugn, jag vet vad jag gör. Fattar inte att hon vågar bara=) 
------------------------


Myshetsfaktorn kan knappt beskrivas i ord.
Din värme & närhet är helt rätt konsept.

Kort-lång-dag

I dag är det torsdag och torsdagar innebär att skolan slutar redan klockan ett. Jag valde dock att stanna kvar en kvart för att klippa klart luggpartiet på dockan som jag inte hann med i måndags. Detta bara för att slippa stressa igenom det i morgon och sen kasta sig in i en ny teknik. Det kändes bättre att ha den "gamla" klar. Men det här innebar att jag missade bussen som jag borde åkt för att vara hemma halv tre. Istället fick jag sitta i resecentrum och vänta i 40 minuter för att ta bussen som går halv tre och istället vara hemma halv fyra. Nu blev plötsligt även torsdagen en lååång dag.

I går köpte jag en ny finfin plånbok:) den gillar jag. En svart med slingriga mönster på, precis lagom stor. Inhandlade även ett nytt puder och ett ugglehalsband. Elsa vet vad ugglan står för i Japan men jag har totalt tappat bort den kunskapen. Det var ju något bra..Ugglor har annars en tendens att kopplas ihop med vishet men inte i Japan..det var något annat där..hm.

 I morgon är det redan fredag igen, galet. Kan inte sluta förundras över hur snabbt veckorna går. Snart sprotlov för tusan.
Den här helgen verkar i alla fall hitills vara ett  s t o r t  ?
Just nu känner jag verkligen för att göra något skoj, men vad? Hoppas på att min Empems kommer hem från Stockholm i morgon och att hon orkar göra någonting, i alla fall på lördag..