Sälen i morgon

Fredag igen, veckorna går så fort. Det är bara måndag, fredag och söndag. typ.
Det har varit en bra jobbvecka, märks att det har varit lön precis. Mycket bokat och en hel del som kommer på drop in.
I dag hade jag min absolut gulligaste stamkund. Ester, 90 år. Finns få tanter som är så söta som hon. Man vill bara krama om henne och ta med henne hem. I dag var hon snäll och gav mig en guld-tia i dricks : ) När jag blir gammal så ska jag bli som hon, pigg och glad.


I morgon blir det antal timmar spenderandes i en fullpackad bil på väg mot sälen.
103 cm i snödjup och i morgon förväntas det komma nysnö igen. Fint. Hoppas på sol och ingen blåst med :)
Blir borta en vecka nu. Ska fira mamma som fyller och bara njuta av att komma i väg ett tag och göra något helt annat:)


     


------------------------
Kommer sakna mitt gull som jag inte kommer få se nu på flera veckor. Sälen - Österike - Örebro --> sen ses vi:)
<3

Give me wings by now

Dagen till ära ska jag besöka sun4 U för typ tjugominuters solning, känner mig som en annan blek vitsäl. Där ska jag träffa elin, jamina och linda. Får se vad det blir sen, elin och jag pratade om träning men känner mig just nu opepp på det. Är dessto mer pepp på att typ åka till linköping eller nåt. Lönen kom ju i går och jag har en fattigt gles garderob med total tjöj-panik. Ska inte slösa allt för mycket på min rikemanslön men mitt klädproblem måste verkligen åtgärdas.
 I går var jag på jobbet mest hela dagen, Anna färgade mitt hår. Det blev fint, mörkare än det var innan och det känns mycket bättre nu. Färgade även brynen och får samma panik varje gång, känner ju knappt igen mig själv. Men det bleknar efter några dagar. Ja eller så får jag göra en emma i dag, pressa limesaft på ögonbrynen innan jag solar;)
På eftermiddagen hade vi lite modeller på salongen som vi testade lite nya färger från goldwell på. Några blev riktigt fina faktiskt. Och i  morse ringde Anna och frågade om jag ville hänga med till Stockholm den 13 april på frisörmässa, inget man tackar nej til direkt : )

För övrigt så har Sälen ett snödjup på ca en och en halv meter för tillfället och i dag skulle det komma nysnö igen blir ju perfekt till nästa vecka.

Nu ringde mamma och sa att hennes kompanjon på boxen är sjuk så jag ska träna med henne istället i kväll. Bra, jag behöver en träningscoach efter den här fetthelgen. Mc donalds två dagar i rad, godis och ostbågar..måste bort  nu va..

Så som vi är

O du härliga söndag, vad är det med dessa dagar? Finns ju ingen dag när man känner sig mer opepp på allt som dessa. Det är typ alltid grått, regnigt eller någon annan otäck väderlek. Solen verkar ha tagit guds råd om vilodagen på största allvar. Och det har kanske resten av världen med gjort, eller i alla fall vi sunda motalabor...
I Motala är allt lite kusligt på söndagar. Knappt någon vågar sticka sin näsa utanför dörren och det mest folktomma stället i hela stan är centrum. Spoooky. Vill man se folk ska man söka sig till ica maxi eller någon av stadens 94532 pizzerior. Då gäller klädkod gråa urtvättade mjukisbyxor med häng-rumpa, någon trashig överdel, gympaskor och fetthår. Söndagar är nämligen fuldagar för motalaborna. Är man extra ful och folkskygg tar man hämkörning på pizzan..
Så fungerar den här stan. Natten innan har alla svingat sina snärta kroppar på stadens alla dansgolv, druckigt öl, för mycket öl, tänkt köpa fyllemat på Peckas men råkat hamna i ett av nattens alla slagsmål, åkt polisbil, taxi eller varit kaxig och gått hem(med hjärtat i halsgropen eftersom våldtäktsmän, fyllon, mördare, moppepojkar, grävlingar eller något annat farligt kan dyka upp bakom varje knut.).
Är man inte bakis eller allmänt lat är man hurtig som tusan och tar långpromenader och äter grönsaker från slätten.
Sådana är vi. Tror jag..


Men just nu siter jag mest här och känner mig mest allergisk. Vet inte mot vad, inte kan det vara mitt dammiga rum i alla fall för det städade jag som en pedantisk morsa i går. Skurade till och med golvet med en nyinförskaffad mopp och ajax i en festlig rosa platsförpackning.

I morgon ska jag snygga till mig. Anna ska ta sig ann min femtonmeters breda utväxt och jag ska i gengälld grejja hennes färg.

God natt.

Tjugoförsta februari

Jaha vi har fått en festlig fuktskada i köket, ett rör från diskmaskinen har stått och droppat vatten hejdlöst ett tag. Skadan är under diskbänken och vägg i vägg ligger vardagsrummet. Om vi har otur nu kommer vi behöva riva upp golvet i köket, väggen in till vardagsrummet och golvet i vardagsrummet. Golvet i köket hör dessutom i hop med hallgolvet så om vi får bryta upp det i köket måste vi byta ut allt golv..ja alltså köksgolv,hallgolv och vardagsrummsgolv..Tjoho nej. Renovering i all ära, det är jobbigt men det funkar. Men det här känns ju bara för opeppt. Men pappa säger stundom att man ska se det positivt, allt går på försäkringen och vi får kanske nya snyggare golv och snyggare tapeter..mmjo.

I morse tränade elin och jag styrketräning, vi var helsega och glömde stretcha. Sen glömde jag mina vantar på feel good med..allt glömdes. Efter träningen blev det lunch på med eller utan, elin, emmeli o jag. Sen kom även jamina och mattias men då var det dags för mig att gå till jobbet. Färgade pappa i kväll, svarta tunna, tunna slingor. Värsta pilljobbet men snyggt blev det.
     Nu ska i alla fall Emmeli med till Sälen så nu ser jag positivt på det hela. Sen så har jag nog kommit på en present till mamma med. Bra jobbat så där tolv dagar innan födelsedagen.

 

Laddat med ångest.

Har just ätit en hel påse med ahlgrens bilar och nu känner jag mig så där lagom fet och onyttig. Hade tänkt träna i kväll men min latet tog helt överhanden och jag förslappades med den där jäkla påsen. I morgon blir det spinning direkt efter jobbet, så är det bara. Sen styrketräning torsdag förmiddag.
I morgon är det jobb som gäller, vet att jag har fyra kunder i alla fall. Det är rätt bra. Hoppas resten av veckan är bra med trots att det är veckan innan lön..men det är ju trots allt lov och då har folk tid att klippa sig. Orkar inte med att ha få kunder en dag, så jäkla segt och man känner sig så onyttig av att bara gå runt och småplocka med saker, inte egentligen göra något vettigt. Har man mycket kunder är det roligt och då flyter dagen på snabbt.


Just nu har jag lite halvångest över Sälen och mammas födelsedag. Har för det första inte hittat något att köpa i present till kvinnan, det jag ville göra ville inte andres och det han ville ville inte jag så jag strunta i honom och bestämde mig för att fixa nåt på egenhand. Men vad?
Sen är det hela grejen med Sälenresan. Mamma hade bjudit med hela släkten typ, eller inte bjudit och det är kanske det som är grejen? Hon skrev en inbjudan att hon ville att alla hennes barn skulle följa med och fira hennes födelsedag där uppe. Dem fick alltså eget ansvar att fixa stuga och sånt om dem ville följa med. Men ingen gjorde det i tid och eftersom vasaloppet är samtidigt så fanns det inga stugor kvar när dem äntligen fick arslet ur vagnen och började kolla upp saker och ting. Smart. Och stackars mamma. Det värsta är att jag vet att hon hoppas på att dem har bokat stuga men inte sagt något för att överaska henne..men det är ju inte så. Nu blir det pappa, jag och andres..och hans tjej. Och en mamma som fyller jämnt.
Jag försökte få med Emmeli men nu har antagligen även hon dragit sig ur. Då kommer ångest nummer tre. Jag kommer få åka runt ensam på fjället. Andres kommer åka med sandra i barnbackarna eftersom hon åkt skidor typ tre gånger i sitt liv.. Och mamma och pappa ska ge sig ut i längdskidespåren.
Så ja..ensam? barnbackar? längdskidor? I en vecka. Wohoo. Orka. Känns så där just nu. Skulle ju kunnat vara så mycket bättre...


Saknar min älskling.

My baby and I

I går var vi i Linköping, jag, johan, jamina och mattias. Vi bowlade och käkade mat på storan. Jamina var bäst på bowlingen, hon är så stark den kvinnan. Klotet nådde nästan fram till käglorna tre minuter efter att hon baxat i väg det ;) Festligt! Nejvars i ärlighetens namn var jag inte så bra jag heller. Fattar inte varför bowlingklot ska vara så otympliga? När man har rätt tyngd då är hålen för fingrarna för små, och är hålen lagom då går klotet knappt att rubba ( I-landsproblem?). Tiden gick fasligt fort och vipps var banan i någon annans makt. Bowling är kul.
Efter bowlingen blev det god mat på Storis, prat och mys. Sen for vi hem på den mörka vägen i den silvergrå skodan. Jag körde Johis knasiga bil sen vilket inte var helt safe med vi kom i alla fall i land. Efter en för kort natt med mitt gosigaste sällskap väcktes jag av hans helt hysteriska mobilsingnal som medelade att det var dags att åka till sommen och fälla träd. Men jag åkte hem och sov lite till:)
Tack för en trevlig kväll älskade vänner!
O du är fin! <3

I dag vet i tusan, jag är bokad på spinning men det känns obeskrivligt jobbigt just nu. Får se hur det blir. Känner mest för en slappis dag i goda vänners lag. Måste hur som helst ta mig till en affär som säljer halebop kontantkort, fattar inte hur fort mina pengar på mobilen tar slut? Fyllde fan på en hunka förra veckan..När jag får lön ska jag fylla på med två hundra i stället, då gäller gratis sms i en hel månad och efter den månaden går pengarna åt som vanligt. Det tjänar jag på, jajjemän.

Nej nu ska jag ta ett smidigt skutt in i den varma duschen.
__________________________

Nämen se på den!

Alla hjärtans dag

Uhu i dag har jag jobbat från nio i morse till halv nio nu i kväll. Nu är jag trött i benen kan jag lova. Vi har verkligen inte världens mest ergonomiska golv på salongen, det känns i fötterna efter en dag. Borde kanske skaffa ett par riktigt bra skor egentligen.Nu har jag tofflor som jag tycker är sköna, men dem kanske egentligen bara är det eftersom jag har gått in dem ett tag. Crocs är säkert jättebra men då vill jag ha ett par som är lite nättare än dem där klumpeduns modellen som kom först..tål att tänkas på.


Hoppas alla har haft en fin alla hjärtans dag <3
Tackar alla som skickat gulliga sms :)

Jag hoppas även att lördagen går i hjärtatstecken.
Kärlek till dig <3


Nu ska jag värma mitt ständiga sovsällskap, vetekudden - Vetis.

image67

En spark i rätt riktning

I dag har jag träningsvärk i mina armar efter boxen, kommer nog ha det lite småjobbigt med klippandet i dag. Intervallträning är bra och det ger väldigt mycket. Jag tror jag ska fortsätta gå på dem passen om jag får med mig slöisemma. Vill ju inte riskera att komma dit och inte ha någon given partner att boxas med, kan ju paras i hop med vilket muskelpaket som helst, kan rent av vara farligt herregud.

I dag börjar jag jobba klockan tre. Skulle egentligen börjat två men fick en tid på vårdcentralen för mina skumma utslag som sprider sig som en löpeld på min arma kropp. Hoppas dem ser vad det är för nåt och att dem kan få stopp på dem för snart är hela jag ett enda stort utslag.
Efter vårdcentralen det blir det tre timmars jobb, inte mycket men ska jobba igen en timme nästa vecka. Den här veckan är det lite segatider på salongen, det ringer inte så mycket och det kommer inte så många drop in kunder. Men nästa vecka är det sportlov och då kan jag lova att jag kommer ha barnklippningar så det står härliga till..
Direkt efter jobbet blir det spinning en timme. Sen ska jag hem och se om Viasat håller vad dem lovat och ger oss kanal 5 i dag :)

Vårens nyheter gällande hår, kläder och smink

I går var vi i Linköping på visning som sagt. På scenen stod två frisörer vilka visade vårens nyheter inom främst hår men även lite kläder och smink. Sammanfattningsvis kan man väl bara säga en sak..80- tal.
Så, om ni vill vara helt rätt i vår ska ni bleka håret så det nästan går av..Superblonda toner är verkligen poppis.
Frisyrerna ska vara korta och då pratar vi inga framåtlutade pager här utan pojk-korta nackar med något längre svepande, flikiga luggar. Även puffluggen (chock) kommer bli allt mer populär till dessa kortkorta frisyrer.
Om man nu inte vill satsa på dessa korta, korta hår så ska man istället satsa på långa, långa hår. Mellanlängder var tydligen helt ute och riktigt långa hår hel rätt i vår. Så antlingen eller, mellanlängderna är inget att ha.
På killar gäller också riktigt korta nackar men något längre luggar och det är kalla toner, ljusa eller mörka, när det gäller färgval.
När det sen började pratades om kläder stod det helt klart att 80 talet är tillbaka men på ett nytt sätt. ..
På kläder gäller svarta eller mörka grunder med stora tryck, gärna i piffiga färger som chockrosa eller knallgrön.
Välkomna axelvaddarna mina vänner..
Rätt make till denna utstyrsel...ja, satsa på mörka färger som svart och blå och lägg mycket fokus på ögonen. Den blåa mascaran är tillbaka liksom riktigt rosa läppstift.

80 talets återkomst.
Nej jag vet inte..Utsvänga byxor med..bläk.


I kväll ska Emma och jag boxas =)

Dagarna rusar i väg

Torsdagkväll + natt med min gosboll var typ bäst på länge. Inget speciellt egentligen, bara vi, bara fint. <3

I fredgas var jag seg enfter en segisdag på jobbet med lite halvkasst med kundflöde för min del. Kvällen spenderades därför hemma med min kära mams o paps. Helgen har gått samma lugna tecken.
 I gårkväll var vi hos Jamina och åt  ICAs potatisklyftor med tilltugg. Någon typ av tradition vi verkar ha infört. Gott i alla fall. Sen festa vi till chips, godis och pepsimax, passade utmärkt till det kritiska melodifestivalstittandet. Den tävlingen by the way, håller nog verkligen på att gå i stöpet. Hade det inte varit för att Kristian Luuk typ är världens roligaste est och för hans humor är så där lagom kompliserad, så jag förstår den hade jag nog stängt av tv:n på stört när face 84 tog sin första bissarra ton. Istället satt jag kvar, skratta åt karln och skratta åt det nya stjärnskottet parlamentet-Björn, hejjade på Amy Dimond och mådde skit över Christer Sjögrens gubbsjuka blick samt hans inställsamma låt.. I love europe. Uh nej tack.
I natt hade jag sömnsvårigheter och somnade inte på riktigt förän klockan var typ fem. Irriterande. Emma och jag strunta i träningen i dag och åkte tillsammans men jamina, emmas mamma o syster till Ikano. Och åt mc donalds. Inte alls så smart men på tisdag ska vi träna box, svinhårt. Och i morgonförmiddag ska elin och jag köra styrketräning. Efter det ska jag fika med min saknade vän Sofie. Sen på kvällen ska jag till Linköping med jobbet och gå på visning :) Inspirationens tider.

Nu ska jag lägga mig och läsa i den skarpa eggen. Jag kan verkligen rekomendera guldkompassen trilogin.
God natt.

Veckans mitt, mitt i mellan

Onsdag avklarad. Kom till jobbet tio i nio och insåg att min första kund inte skulle dyka upp förän halv tre..jjippi. Då finns det bara en sak man kan göra för att få tiden att gå, städa vartenda litet hörn på salongen. Så nu har vi finast salong i stan vill jag lova efter min hysteriska städning. Fick en drop in kund lite senare med som fick min tid att rinna i väg lite.
Egentligen var det nog tur att det inte var en fullbokad dag för jag har haft svinlustig huvudvärk hela dagen. Började i morse med sån där smygande tung värk, tog en tablett som inte hjälpte, konstigt nog. Tog en till vid halv elva men inte heller den gjorde någon inverkan.. Efter x-antal glas vatten, lunch och stillasittande sprängde huvudet fortfarande och jag tog ytterligare en tablett. Därefter kom mina kunder. Efter två klippninigar på raken blev den tredje klippningen nästan outhärdlig för mitt arma huvud. Det bara dunkade, ansiktet hettade och jag kände mig stressad över att jag inte ens kunde prata med det stackars uttråkade barnet. När sista kunden gick fanns bara en utväg, kaffe. Jag gillar inte ens kaffe, särskilt inte när det mjölken är slut. Huvudet mådde i alla fall något bättre efter det. Men känns fortfarande nu i kväll helskumt. Så någon spinning blev det inte i dag, trots att jag i går bokade en avbokad plats och var värsta peppad och skulle köra hårt. Så gick det i stöpet. Så kan det va.

I morgon börjar jag klockan två, rätt skönt sovmorgon faktiskt :)
Så är det torsdag med..,

Hurtigbulle.

Maia Hirasawas album är att rekomendera. Härlig musik!

I går tränade Elin och jag step, det var skoj. På slutet ingick en styrke -mag-del, den var jobbig vill jag lova. I morse var vi så hurtiga så vi stod på gymmet i gen :)  Men tränade bara styrka den här gången..med skivstänger, hantlar och maskiner. Det var jobbigt men välbehövt. I morgon ska jag försöka få en plats på spinningen, hoppas någon avbokar för just nu är passet fullt och stängt.. Annars kör jag arobic halv sju istället, det funkar det med.
Nu har jag verkligen kommit i gång och jag gillar´t. Hade faktiskt glömt bort hur mycket jag faktiskt gillar att träna. Och hur mycket bättre man faktiskt mår.
I morrn blir det jobb, torsdag och fredag med. Hoppas på mycket kunder. Förra veckan var en bra vecka, då hade jag kunder mest hela tiden :)

Jag längtar till torsdag och mitt hjärta <3

____________________________

Jag tog en titt på bilderna från Thailand.
Åh saknar´t !





Fackligaorganisationers och regeringens väg för en minskad arbetslöshet?

Det är jättefint väder i dag och jag funderar starkt på att ta mig en promenix senare. I dag har jag typ nada att göra vilket känns rätt trist. Jamina, min arbetslösevän har stuckit till göteborg med sin kock för någon typ av matmässa. Mina lediga dagar brukar annars spenderas med henne. Hade först tänkt att jag skulle gå ner och träna på förmiddagen men kom sen på att jag är bokad på bodystep i kväll så jag ska väl inte ta ut mig allt för mycket och träna två gånger på en dag. Jag är värsta sugen på att köra boxpasset i morgon men emma den latmasken visste inte om hon kände för´t. Jag måste köra någon typ av övertalningskampanj. Vill verkligen testa box, verkade askul när mamma berätta hur det gick till.

I övrigt är jag så jäkla shoppingsugen så det är inte sant. Min garderob är förtillfället så tråkig så man kan spy. Jag vill bara ha en massa pengar som inte får användas till något annat än inköp av nya kläder. Men min ekonomi tillåter inga utsvävningar vilket är för jävla depp. Jag har aldrig haft den här pengaångesten förut som jag har råkat ut för nu. Mår verkligen skit varje gång jag tänker på mitt konto och det skrämmande saldot. Pratade med Hanna i lördags och hon sa att om dem behövde folk i garderoben på harrys skulle hon ringa. Inte för att jag egentligen känner för det men vad som helst för lite extra klirr i kassan. Jag skulle tjäna mer i timmen där än vad jag gör på salongen. Deprimerande tanke.
Jag hatar Handels som gick med på att sänka lärlingslöner för frisörer med 20 kronor i timmen. Jag trodde facket skulle stå på de anställdas sida och jobba för en förbättring, inte kämpa emot de anställda. Det hela känns som en stort jävla skämt. Jag går som andra års lärling och tjänar mindre i timmen av vad minimilönen för 16 åringar som jobbar i butik gör. Då har jag ett års heltids utbildning i ryggen men som tydligen inte är mer värd än en timlön på 45 spänn ?
Fackets argument för att den här lönen skulle vara helt okej är : - Ni är under utbildning, vilka andra som är under utbildning tjänar pengar? Och - Det ska bli lättare för frisörer att anställa en lärling. Jag kan förstå dessa argument till en viss del. Visst, vilka andra som är under utbildning får betalt? förmodligen ingen. MEN då räknas man också som student under hela sin utbildning och man har chans att låna upp till 7000 i månaden. När man sedan är färdig med sin utbildning och börjar jobba får man en riktig lön och man kan börja betala tillbaka på lånet. Det är stor skillnad för det finns inga frisörutbildningar som är csn-berättigade. Utbildningen kostar och det är pengar som man antingen får ta av besparingar eller låna av en bank. Det är pengar lånade med en viss ränta och som man måste börja betala av så snabbt som möjligt för att inte ha en dubbelt så stor skuld inom två år. Med en lön på 45 kronor i timmen kan nog vem som helst räkna ut den ekvationen?
Självfallet ska lönen för en lärling vara betydligt lägre än för en färdigutbildad, men lönen för en lärling ska för den delen inte vara lägre än överlevnadsgränsen. Alla frisörutbildningar, förutom dem gymnasiala, är vuxenutbildningar. Det finns dem som går de här utbildningarna som har en familj att försörja. Som har barn hemma. Har man ens tänkt på det? Har man kanske bara räknat med att lärlingar är 18- 19 åringar som kommer direkt från gymnasiet och som har möjligheten att bli försörjd av sina föräldrar? Jo ,visst för dem funkar lönen. Men det argumentet håller inte eftersom man för den gymnasialautbildningen har slopat lärlingsåret. Från och med 2008, samma år som man inför den nya lärlingslönen. Plötsligt kan man göra sitt gesällprov direkt efter gymnasiet. Där med kan man, om man klarar provet, gå upp i full lön direkt efter gymnasiet. Medan om man går på en vuxenutbildning på ett år, ska gå som lärling i två år och ha en lön där man knappt kan försörja sig själv på. Frågetecken..
En annan heldum ekvation är att om man kommer direkt från skolan (vuxenutbildning) skulle man tjäna på att bara bli anställd. Strunta i att vara lärling, man skulle tjäna på att låtsas att man är färdig utbildad. För lönen för den frisör som inte gjort sitt gesällbrev är högre än för den som jobbar rätvist för att få göra sitt gesällbrev. Problematiken ligger här dock i att man kan inte jobba på det sättet om man inte arbetar på en oseriös salong. En salong som bara bryr sig om intäckterna, strunt samma i resultatet varpå intäckterna grundas. Frisören utan gesällbrev får några tusenlappar mer i månaden än en lärling och kunden betalar fullpris trots att frisören inte har någon möjlighet att få hjälp eller råd för bästa resultat. Det finns sådana salonger, vilka man ska akta sig för. Både som anställd och som kund. Man ska aldrig stötta oseriösa företag, men för vissa kanske det är den enda utvägen. Men man vinner alltid i längden på att frisören gått som lärling. Lärlingen måste bara ta smällen och tjäna ett antal tusenlappar mindre i månaden för att få hjälp och råd för bästa möjliga resultat. Kunden får ett billigare pris.
Deras andra argument, att det ska bli lättare för frisörer att anställa en lärling kan man också slopa på en gång. Anledningen att det kostar så mycket att anställa en person är att arbetsivaravgiften, sociala avgifter, försäkringar osv är riktigt dyra. En lärling kostar dubbelt så mycket som hon får ut i lön, det är ren fakta. För mig tycks det då självklart att det är där man ska göra något för att förenkla för arbetsgivarna att anställa en lärling. Sänk de sociala avgifterna, sänk arbetsgivaravgiften. Något är fel när man går in och knaprar på den enskilde individen. De styrande i Sverige gick innan det senaste valet ut och propagerade för en minskad arbetslöshet. Sänkta arbetsgivaravgifter ska förenkla för arbetsgivaren att göra nyanställnigar, utöka sitt företag och bidra med sänkt arbetslöshet i Sverige. Det glömde visst facket när de skulle förhandla om löner.
Jag trodde facket fanns till för att förbättra för de anställda. För att stå på den anställdas sida. Hjälpa inte skälpa. Men det kanske man också har glömt bort? I stället verkade det smart att sänka lönen för den anställda med 20 kronor i timmen från en lön som redan innan sänkningen låg på en miniminivå. Kränkande för den enskilde individen, sämre för den anställda. Bättre för arbetsgivaren och bättre för staten.
Facket har enligt min mening lagt krokben för sig själva och för dem som betalar höga månadsavgifter för att upprätthålla organisationen. Med en timlön på 45 kronor och månadslön för en heltid på 7134 kronor, innan skatt, kan man nog inte räkna med fler medlemmar. Det finns varken pengar eller förtroende för det. Regeringen vill minska arbetslösheten och chockartat höjer de avgiften för A-kassan, facket är med och förhandlar fram lägre löner för sina medlemmar. För att minska arbetslösheten ? Vart är vi på väg?

Tredje februari

I går kväl bjöds det på fesligheter på bismotalagatan 3. Jag och Elin hade fått för oss att shota en hel kväll. Något som jag nu i efterhand inte kan rekomendera andra till att göra. Man blir full som en kastrull.
Jag kan heller inte rekomendera att köpa såna där shotsmaker från Mixerman på ÖB. Lime och citron blandat med den biligaste spriten vi kunde hitta på systemet, Vanlig Vodka (bara namnet borde varnat oss) var den vidrigaste shot jag smakat. Istället fick det bli en hel kväll med turkiskpeppar shots och ett glas av Jaminas vin. Kalasfulla vinglade vi in på Harrys och vi dansade h e l a kvällen. Väldigt bra dj måste det varit eftersom jag annars brukar tröttna efter tre låtar. Kvart över två gick jag hem till världens bästa sovsällskap.
Nu är klockan tolv timmar senare och jag är bakfull och har lovat mig själv att aldrig mer dricka mig full på shotar.

Nog om den kvällen. I går efter jobbet  fyndade jag ett par snygga brallor för ynka 99 spänn! Det är jag stolt över. Köpte även en klänning från Gina som fick bli festplagget i går.
I dag kommer mamma hem efter en helg på spa. Jag är måttligt avundsjuk. Jag vill verkligen också åka på spa.
Nu ska jag ta och föna till mitt ovårdade hår.

Pinsamt kul

Uhu jag har ont i ryggen. Eller nej det har jag inte, jag är spännd i ryggen. En helt annan sak.

Roligast i dag:
Jag hade en kund, en manlig kund bör tilläggas, som jag klippte. När jag var klar med klippningen så kollade Carina igenom håret som vanligt så att allt såg bra ut. Plötsligt började det klia i kundens nacke och han tog ut sin arm utanför kappan för att nå den kliande nacken. Men det gick lite väl snabbt och han hamnade plötsligt, av misstag, med handen under Carinas kjol!
Hahaha jag dog. Han med. Carina med.

Haha ja det var kul.