Give me more

Min härliga helg är snart slut. Ny vecka väntar.

Festisen i lördags blev lyckad. Hade faktiskt riktigt kul rakt igenom hela kvällen=) Träffade Linda på harrys och blev så himla glad av att se henne:) Har så många saknade kompisar som inte bor här och när man väl träffar dem så är det verkligen guld värt!

I morse var elin och jag duktiga. Klockan nio var vi på feel good och tänkte simma. Smart as som vi är kollar vi inte upp i fall bassängen är upptagen och självklart..när vi kommer dit är det vattengympa för gravida..jaha. Det var bara att gå tillbaks till omklädningsrummet och spendera en timme i bastun innan vi kunde hoppa i vattnet. Då var vi inte så taggade längre så det blev väl simning tio minuter och endast flytande resten av tiden:) En stund i bubblis hann vi också med innan vi var tvugna att bryta upp.
Klockan tolv träffade vi Emma på ströget för lite lunch. När Emmas lunch var slut kom Ida och Tuva och förgyllde vårt sällskap. Då blev det fika och efter det en sväng på stan. Sen gick vi upp till mig och fikade lite till:)
Framåt kvällen kom Emma och vi umgicks ett tag:)
Nu har jag suttit och scrapat i några timmar, tiden bara rinner i väg när man håller på med det. Nu är klockan för mycket för mig egentligen. Jag borde redan sova. Helt otroligt hur beroende jag är av sömn. Lägger mig 22 och går upp 7.30. Då vaknar jag utsövd, lägger jag mig senare är jag trötter när jag vaknar. Som ett barn..

Ledig!

Hello.
Nyligen hemkommen från lördagsjobb. Jag älskar den här känslan, när man kommer hem och vet att man är ledig fram till tisdagmorgon. Wonderbar. För att fira ledigheten gick jag till östenssons och köpte godis, igen. Jag är helt hopplös, det här är tredje dagen i rad som jag köper en påse. Men det går bannemig inte låta bli.
Svängde förbi bokia med. Louisen sa att det var rea. Jag hittade lite nya fina papper och lite gröna sköna blommor till scrapbooken. Dock inte på rean. Men det gick inte låta bli där heller..

Eftermiddagen ska spenderas här hemma.
Måste städa i ordning lite för i kväll blir det festis med tjejerna=)
Men innan det. Mat och scrapbook:)

Gud, ge mig styrka

Emma hade verkligen helt rätt när hon sa att man inte tjänar på att vara snäll och tänka på andra framför sig själv när det gäller arbetssituationer. Här är det starkast vinner som gäller..

För övrigt känner jag mig som en uppsvälld ballong med början till en vagel eller nåt i höger öga.
Och så vill jag verkligen ha riktig vår nu.

Söndag

Den här dagen springer verkligen i väg. Snart är helgen slut=(
Det här har jag sysselsatt mig med ett tag. Så himla kul! Jag skulle kunna hålla på i evigheter.
Jag började på mitt sommaralbum och så blev det ett lösblad som jag ska ha på min hylla.
Första scrapet.






Nu ska jag göra mig klar. Mamma kommer och hämtar mig. Jag måste tvätta, har sjukt mycket tvätt. Sen ska vi äta tacos:) Det gillar jag.

when your in the world

Här sitter jag och känner mig lite död.
Louisen hade fest i går. Rikitgt kul! Det var så längesen jag var på fest, man behöver det ibland=)
Nu är jag skapligt seg bara:)

I dag blir det lugna gatan. Ska börja scrapa lite:) Jag har blivit som besatt av det här med scrapbooking. I går gick jag en sväng till bokia för att köpa en limpenna och då hittade jag ett jättefint scrapbookingkit som bara skrek att den ville följa med hem. Det gick inte låta bli:)
Jag hämtade ut mina kort i fredags med. Fick en positiv överraskning när jag skulle betala i alla fall. På kvittot stod det 215 :- men han i kassan sa 95:-..okej.. Ärlig som jag är sa jag till att det lät lite billigt men då var det tydligen någon kampanj som inte hade lästs in på kvittot. Inte mig emot=) Så det kanske inte gör något att jag köpte det där kittet.
Mina kort blev fina och man längtar sjukt mycket till sommaren och värmen när man ser dem:)

Gosch, min nya granne verkar ständigt vara på krigsstigen, han smäller i dörrn som en omogen tonåring. Hela min lägenhet vibbrerar när han går ut eller in. Stört.

Var tog våren vägen? Nu snöar det igen..

Vår rus

Ytterligare en dag med helt fantastiskt vårväder. Hur härligt är det inte ?! =)
Jag är hemma i dag med, fast jag mår bra. Men med tanke på smittorisken var det nog ändå ett smart drag att stanna hemma.
Fick värsta städrycket så nu är hela lägenheten storstädad. Har bara moppningen kvar men jag väntar på att mamma ska komma hit med min nya mopp som jag glömde i bilen. Har vädrat och bytt sängkläder så nu känns det lite vårigt här inne med:) Mina rosa tulpaner piffar verkligen upp!
Var nere en sväng på apoteket och östenssons för en stund sen, skönt att komma ut lite. Hade bara vårjackan på mig och det räckte gott och väl. Känner mest för att gå en långpromenad men jag vågar inte visa mig ute några längre stunder när jag inte har varit på jobbet. Man vet ju aldrig vad som sägs om någon skulle se mig. Men typ en promenix i varamon skulle verkligen inte sitta fel.

Jag är asful runt munnen och har fått lite utslag i ansiktet igen. Måste söka för det så dem gör en ordentlig utredning på vad jag inte tål. Väldigt dåligt egentligen att dem inte gjorde det på en gång när jag kom dit och såg ut som ett vrak..Ringde vårdis men dem hade inte tid med fler samtal i dag så jag får väl ringa i morrn igen.
Jag är verkligen stamkund på vårdcentralen.

Nu blir det nog The hills ett tag:)

Ingen kommer undan

Jaha så åker man på maginfluensa också. Det här året verkar ju gå i sjukdomens tecken för min del.
Som tur är brukar magsjuka gå över rätt snabbt, i dag mår jag sju resor bättre än i går kväll. Trots det är jag osäker på hur jag ska göra med jobbet i morgon.. Jag läste att maginfluensa smittar 48 timmar efter att man spytt sista gången. Då smittar jag fortfarande i morgon..Jag hade inte velat gå till en smittbärande frisör och jag hade inte velat att mina arbetskamrater kom till jobbet och med magsjukebaciller..Nej det blir nog inget jobb.
Ingen träning heller. Jag som hade ett sånt bra upplägg för den här veckan. Så gick allt i kras.

Mamma var snällast och kom hit med mat till mig i förmiddags. Och rosa tulpaner! Så himla fina:) Bästa mamma <3

Solen har verkligen visat sin bästa sida idag:) Sånt gör mig verkligen glad och piggare. Våren är nog på väg:) I söndags när vi var ute och gick i bromma hittade vi en hel hop med snödroppar! Det är vårtecken minnsann.

Jag har börjat titta på The hills säsong ett. Ska försöka plöja igenom några avsnitt till. Inga svårigheter med det inte:) Fattar egentligen inte vad det är som är så bra med den serien men nåt är det ju för man blir ju som besatt.


Louise fyller år i dag:) Grattis gumman<3




Jag är kär i en ängel

I morse var Elin och jag och tränade, i morgonbitti ska Louise och jag träna, på onsdagkväll ska mamma och jag köra spinning och på torsdag ska Louise och jag köra body balance. Det kallar jag en bra träningsvecka!

Jag köpte lite scrapbooking grejer i dag.:) Så himla kul men så galet dyrt. Bokia hade sjukt mycket fina grejer men det är jättesvårt att välja ut vad man ska ha. Jag skulle vilja gå en sån där scrapbooking kurs som Elin gick och få lite tips. Ska kolla upp om dett finns någon sån..Mina kort ska vara klara på fredag, så lagom till helgen ska jag nog försöka mig på första scrapet :)

Annars ser det bra ut på festfronten. Louise födelsedagsfest på lördag och fest hos mig den 28e;)


nej, nu ska jag bädda ner mig i sängen. Natti.

Hela livet blev en helg

Söndag igen. Gosh.
Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv?
________


Lördagar är annars den mest oberäkneliga dagen man kan jobba på. Jag hade en permanentkund inbokad när jag kom vid nio. När klockan var tio hade jag fått in två klippningar till, då var jag fullbokad. Efter det den fick jag säga nej till fyra drop in kunder.. Lustigt, det var inte ens lönehelg. Andra lördagar kan man slita sitt eget hår för att man inte har något att göra. Men men, bara tacka och ta emot:)

Dagen har spenderats med Elin, Ida och Tuva. Skön söndag. Vi tog en långpromenad som verkligen var välbehövlig för min del. Lördagens godisintag var nämligen inte av denna värld. Förhoppningsvis gick jag av mig delar av det. I morgon är jag ledig och då ska Elin och jag passa på att träna en sväng på morgonen. Skönt att börja sin lediga dag så, då kan man göra vad som helst med resten av dagen sen. Jamina pratade om att ta sig en tur till motown i morgon så henne kanske man kan få äran att träffa på,.


I dag kom min älskling hem igen. Det var verkligen mysigast att träffa honom igen.
Han hade med sig en hjärtformad kladdkaksbit som vi delade på. <3


                                                                                                
                          

Fredag

Härligt med fredag, skulle varit ännu härligare om jag inte skulle jobba i morgon igen men. Det är bara att ta det. Det blir ju faktiskt ledigt halva lördag, söndag och måndag när man jobbar helg och den är ju faktiskt inte helt fel:)
Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i huset, i mitt gamla rum som Andres har nu. När jag precis hade flyttat kunde jag inte ens gå in här för då mådde jag verkligen skit och ville bara flytta tillbaks. Nu har jag kommit över det. Det känns så klart lustigt att vara här inne när hans saker står här istället för mina men samtidigt så trivs jag så in i bängen i min lägenhet nu. Jag älskar den verkligen:) Kommer ju få problem den dagen jag ska flytta där i från.
Vi ska äta ryggbiff, klyftpotatis och bearnaisesås snart. Mumma på den!
På jobbet pratas det bara points hit och dit då halva styrkan gått med i vikt väktarna. Min mat passar inte in där. Jag har suttit och lusläst ett  viktväktar lexikon där det står hur många points det är i olika sorters mat. Farligt med sådana böcker. Man kan ju typ inte äta nåt utan att man är uppe i dagsbehovet av pointsen. Jag tror faktiskt inte jag skulle fixa det där. För min del tror jag på varierad kost och träning på det. Då mår jag bra.

I morgon börjar i alla fall Johan sin resa hem, det är ju positivt. Snart ses vi. 

I går fick jag in dem andra bilderna på usb-minnet i alla fall, efter mycket om och men. I dag hade jag tänkt gå och framkalla dem men min lata sida kom fram när jag såg att det föll stora blöta snöflingor ute..Jag gör det i morgon istället efter jobbet. Då ska jag gå och titta på scrapbooking papper och sånt med :)
Annars har jag noll planer inför helgen. Någon som vill göra nåt?

Give in to me

Det finns inget bättre träningspass än body balance, både Louise och jag bara älskar´t. Det är så himla skönt, det är en blandning av yoga, thai chi och pilates. Man töjer och stretchar kroppen i olika sköna moves:) Resultatet: Bättre balans,  smidighet, vighet och dessutom muskelutbyggande:) Trots att det är riktigt jobbigt för kroppen känns det som att man finner inre harmoni på något sätt. Känner mig helt rensad psykiskt efteråt och kroppen är helt avslappnad och lugn. Otroligt bra.

I går fick mitt usb-minne spelet och accepterade bara  tunisienbilderna, resten ville den inte ta emot. Teknikens värld är inte min värld. Ska göra ett nytt försök i kväll och se om den vill vara min kompis nu. Jag vill ju verkligen få ut dem där bilderna.


Jag saknar min älskling hur mycket som helst. Vissa veckor springer förbi som ett maratonlopp medan andra veckor segar som aldrig förr. På söndag blir jag hel igen.




Annars är jag pepp på Louise födelsedags partaj den 21!

Hjärta

Här sitter jag i sängen med datorn i knät. Pyjamas, nyttvättat hår och tvättad och insmord i ansiktet. Dessutom har jag tränat i kväll vilket gör att jag nu bara mår så där härligt bra som man gör. Spinning stod på schemat, var inte alls speciellt pepp innan passet men tusan vad hårt jag orkade köra sen. Härligt när det är åt det hållet:)

Jag älskar när man hittar bra hud och hårvårdsprodukter. Just nu bara älskar jag min vichy tvättlotion som jag tjatar om i var och vart annat inlägg:)  Men goch vad bra den är. En annan väldigt bra produkt är Color Glow- warm brown conditioner från Goldwell. Det är en färgförstärkande produkt som innehåller rena färgpigment. Mycket praktiskt. Mitt hår har en förmåga att släppa väldigt mycket färg emellan färgningarna men om jag använder det här balsamet då och då ser jag skillnad direkt. Elin frågade faktiskt om jag hade färgat håret en gång när jag hade använt den där på morgonen:)  Den finns för alla hårfärger, och var och en i en varm och en kall nyans. Rekomenderar´t.


Luktar gott gör den med:) Och håret blir dessutom mjukt och lätt att kamma igenom.


Jag försöker välja ut kort som jag ska framkalla. Det är banne mig inte enkelt..helst skulle jag vilja ta ut typ alla men då kommer jag vara pank efter det så det vore ju inte så bright. Funderar på att bara ta ut kort från i sommras och från Tunisien och börja mitt scrapande där någonstans.. Men jag vill ju ta ut korten från Thailand med men dem är verkligen sjukt många så där får nog plånboken  tyvärr lägga sig i beslutet. Klurigt.
 Är verkligen sjukt sugen på att börja scrapbooka nu på stört. Måste till lekia snart och fixa papper och sånt..Jag köpte faktiskt en smart sax här om dagen som man kan byta blad på och där med klippa olika mönster:) Men med bara en sax kommer man ju ingen vart, nu måste jag bestämma mig för korten och föra över dem på usb-minnet. Sen ska jag nog gå till expert i morgon och framkalla. hoho.

Puss på världen.

Uppdatering mitt på dagen, ovanligt. Jag gick hem en sväng från jobbet. Har ingen kund förän kvart över två och vi har en hantverkare i personalrummet som håller på att lägga ett nytt golv. Svinjobbigt att sitta där inne och glo på dem. Tog en lunch på Fräcka frökens med Nour istället och sen gick jag hem.
Jobbet känns faktiskt skit just nu. Vet inte vad som har hänt. Jag gillar mitt jobb egentligen, jag gillar frisörandet men det är allt runt om som känns så fel. Jag känner mig bara så utanför. Hoppas verkligen det går över för så här vill jag inte ha det.

I morse var louise och jag och tränade. Det var hårt, vi kom fram till att det är lite väl hårt att köra gym på morgonen. Nästa isdag ska vi simma i bassängen istället. Det är lite mjukare liksom:) Sen kan man ju alltid lyxa till avslutningen på träningen med lite bubblis i yacuzin:) perfekt.

Mina allergiska utslag har föresten kommit tillbaks..Yey. Nu i pannan. Tack Gud.. Och runt munnen är jag knallröd. Borde ringa vårdcentralen men orka springa dit igen. Men jag måste ju o andra sidan ta reda på vad jag är allergisk mot så jag kan undvika det för nu är jag inte särskillt het. Mamma tror att det är mjölk jag är allergisk mot..gosh vad jobbigt det vore.. Det är ju mjölk i precis allt. Förhoppningsvis är det något annat som man kan undvika lättare.
Goch ge mig ett pepptalk. Eller ta hem min älskling till mig.


För att späda ut all negativitet i det här inlägget ska jag nu gå ut med årets bästa nyhet:
Jag ska bli moster igen! I början på september ska min syster ha barn=) Så himla mysigt. Tanken på det gör mig verkligen glad:) Då blir det stockholm ofta kan jag lova:)

En lång, lång tid


Lördagen den sjunde mars, redan. Tiden pinnar på. Jag har varit ledig i dag <3  Så himla skönt.
I morse sov jag verkligen ut med, vaknade halv elva och tog det hur lugnt som helst. Vid halv ett mötte jag upp Elin, Elsa, Emma och Emmas trevliga jobbarkompis Sandy för en fika på ströget. Blåbärspajen där är ju helt otrolig, receptet skulle vara rent av livsfarligt om jag hade det i mina ägor..
 Elsa, Elin och jag sprang en sväng på stan efter fikat och jag shoppade faktiskt lite för en gång skull=) Köpte tre par trosor på vila, en kjol och en sjal på gina. Lite nya kläder i garderoben sitter ju aldrig fel. Efter det blev det en sväng till m-blommor. Där skulle jag kunna gå typ en hel dag och titta för jäklar vad fina grejer dem har där. Hela affären skulle lätt kunna följa med mig hem. Hittade i alla fall min efterlängtade hjärtan på tråd blomma. Så nu har jag prytt min thailandshörna med den.
Efter att vi lämnat av Elsa åkte Elin, Johan och jag hem till Fanny, Jonas och Smilla. Himla goa unge. Ida kom också dit med lilla Tuva som är lika söt som socker:) Jag vill också ha en liten bebis. I natt drömde jag till och med att jag hade en. Vi åt god kycklinggryta med ris och drack lite vin. Såg lite på andra chansen med, något tjatigt blir det ju faktiskt det programet. Men det är väl det hela konceptet går ut på, att tjata hål i huvudet på folk tills man faktiskt sjunger med. Det funkar ju.

Johan åkte i väg till Österrike i morse. Lagom avundsjuk, jag vill också åka skidor i solsken en hel vecka.
Han kommer komma hem och vara fräknig och fin.

Jag är så himla sugen på att börja scrapbooka. Det verkar så kul. Lousie och jag har ju pratat om det en bra tid nu men vi kommer ju inte riktigt i gång. Fanny hade köpt jättefina papper på lekia som hon visade och då kom det där scrapbooksuget fram igen. Jag måste bara få arslet ur vagnen och framkalla lite kort. Har ju sjukt mycket bilder jag vill få ut, inte bara ha dem på datorn. Man behöver ju inte scrapa ett helt album, man kan ju börja lite lätt med en tavla, ett kollage eller ett kort till någon:)

I morgon ska jag ta mig hemmåt till mammsen och tvätta lite tvätt. I mitt hus bokar man tvättstugan med hjälp av en digitaltavla och en tagg. Min tagg är fuckad och funkar bara i bland så jag måste ta hem tvätten och tvätta där. I och för sig stör det mig inte så mycket, jag hatar tvättstugor och så får man en anledning till att vara hemma med:)
Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket med min älskade tvättlotion från vichy, sen smörja in min torra kropp. Sen sängen. Sov gott.

I hope you feel the way I do

Ojoj i lördags var det fullt hus på nöjeshallen vill jag lova. Vi bjöd på mässa och det var visst uppskattat:) 24 företag ställde upp med montrar och 5 klädaffärer visade upp delar av sin vårkollektion på catwalken. Fullt hus från 14 - 20:)
Men vad sjukt trött jag var i söndags. I fredags jobbade vi med modellerna till visningarna hela eftermiddagen och kvällen. Jag var inte hemma från jobbet förän elva (23.00 !) . Sen var det bara att ta sig upp dagen där på och ta sig till jobbet till kvart i åtta, packa skapligt många kartonger med produkter, plocka ner plattänger och anndra stylingverktyg, stolar och grejer för att sedan packa upp allt i vår monter. Efter det tillbaks till salongen och styla till modellerna och sedan tillbaks till hallen och vår monter. Sjukt ont i fötterna var det var jag hade när jag kom hem sen vid halv nio. Fast det var det värt. Men i söndags var jag näst intill död.

I måndagsmorse vaknade jag upp med en sjuk allergireaktion. Mina ögon var helt uppsvullnade och ögonlocken mörkröda, huden runt munnen var alldeles svullen, stel och sjukt torr plus att det hade blivit som småsår i huden som liksom vätskade sig.. Resten av huden i ansiktet var rödflammig och rödknottrig av nässelutslag och mina hader var fulla av stora likadana nässelutslag. Gosh vad jag såg ut. Jaha det var ju bara till att ringa vårdcentralen (IGEN!). Fick en tid halv två vilket innebar att elins och min plan om att åka på shoppingresa till örebro gick i stöpet. Jag tog en clarityn och sov ett tag. När jag vaknade hade i alla fall svullnaden runt ögonen gått ner vilket istället resulterade i två sexiga påsar under ögonen. Två sköterrskor och en läkade tittade på mig när jag kom till vårdcentralen men kom inte fram till någon vettigare än att jag fått en allergiskreaktion mot något som jag troligtvis ätit..! Jag fick cortisontabletter och nya allergitabletter som jag nu knaprar i mig. Fyra nya salvor och vitamintabletterna mivi total står nu dessutom i mitt medicinskåp. Jag börjar ju likna en pensionär. Det här året har jag ,om jag slår ut ett snitt på alla läkarbesök gjort, ungefär gått på två besök i veckan...jag börjar verkligen bli old. eller så har jag drabbats av hypocondri.

I söndags skulle farmor fyllt 85 år <3 Vi var på kyrkogården i måndags och tände ljus. Mår lika dåligt varje gång jag ser att hon inte har någon riktig sten. Låt kälen gå ur marken så hon kan få ro. Hon hade verkligen inte gillat det om hon vetat.



I morgon ska jag luncha med jamina, det blir finfint det.
Sen blir det spinning på kvällen på nya spinningcyklar!