Av juleljus som glimmar vill jag ha mer

Skolavslutningen var galen. Vi blev onyktra halv elva på förmidagen och så fortsatte det resten av dagen. Gratis vin är farligt..vi åkte limosintaxi till stan, gick in på gina tricot, spelade bowling, åt fyllemat halv sju, shota och åkte sen hem med bussen halv nio. Helknasig dag, men en lyckad sådan.
Fick diplomet och betygen på förmidagen. Blev mest förvånad över att det i mitt kuvert låg ett intyg på att jag nu är hårolog aspirant : ) Ångrade ju först att jag ens gjorde hårologiprovet, hade inte läst på och chansa på typ alla frågor. Tydligen chansa jag rätt i alla fal l: ) Jag ska köpa en ram någondag och rama in mitt diplom, kanske ramar in aspirant intyget med, ser ju rätt fint ut : )

I morgon ska jag köpa de sista julklapparna, sent ute som vanligt. Sen blir det hem och julstäda och klä julgranen = )

Skolavslutning

Sista dagen i skolan i morgon. Betyg och diplom ska delas ut.
Delada känslor inför avslutningen. Jag hatar separationer och kommer alltid i sista stund på hur mycket jag uppskattar det som jag tidigare bara tagit förgivet. Kommer sakna många av tjejerna i klassen, ska ta mobilnummer och msn-adresser i morgon så kontakten kan upprätthållas. Det ska också bli otroligt skönt att sluta skolan och komma ut i verkligheten. Vända blad och börja ett nytt kapitel. Lärlingstid : )
I morgon blir det champangefrukost, buffé + vin, discobowling, lite party och pizza. Sen hem och sova. För på fredag förmidag börjar jag på salongen = ) 



Måste få mer julstämning.
Jag älskar julen.

Ibland så..

Haha vi fick bara tillbaks hår och färg + hår och kemi tenta i dag.
Halva klassen kugga..
125 poäng var det högsta man kunde få. 100 var gränsen för godkänt. Jag lyckades skrapa ihop 124 poäng : )
Ibland är jag fan riktigt smart alltså ;) Hel nöjd med den tentan i alla fall : )

Final i Idol i kväll. Jag hoppas på Amanda.
Men innan idol ska jag på massage :)

tentatentatentatenta

Halva tentaveckan har gått. Två skriftliga tentor och två praktiska är färdiga. På fredag gör vi sista terminologitentan och så  får vi tillbaks klippteknik + design tentan och färg + permanent + hår + hud tentan. Tror att den sistnämnda gick bättre än klipptekniks o design tentan för där vet jag inte riktigt vad jag styrde med. Luddiga frågor är det alltid med, man kan lika gärna skriva fem meningar som svar som tre a4 papper..galet..måndagens tenta var på 16 frågor..18 a4 sidor blev svaren på. I dag gjorde vi i alla fall två praktiska tentor, en på kund och en på docka. På dockan gjorde jag en inbakad fiskbensfläta som slutade på ett vg. Sen hade jag en klippning på kund och den fick jag mvg på:)
Det är många i klassen som fått lärlingsplatser nu efter praktikveckorna, det är kul. Bara tre fyra stycken som inte har och vi är 16 personer i klassen. I den förra klassen hade nog inte ens hälften platser när dem sluta och dem var 25 stycken.


Nej nu blir det bonde söker fru,,

Stop it

Det är obehagligt med folk som skiver anonyma komentarer, sluta upp med det !

Min praktik är slut..I morrn börjar skolan igen och en lång och krävande tentavecka står för dörren. Inte så pepp på det..nej. Har pluggat hela dagen till tentan i morgon men vet i tusan vart det ska sluta. Tidiga mornar och pendlande känner jag inte heller direkt för. Men bara tre veckor kvar, sen jul lov eller vad man ska kalla det.

Emma, Elin och jag fick ett infall i går och gick ut. Det var roligare än förväntat. Emma och jag gjorde det mest oväntade och spelade på black jacken. Fatta ingenting men som tur var hjälpte en motspel(missbrukare)are oss, haha ja galet. En kul kväll tackar man för.

Jag saknar min gulle, som jag vill vara med mest hela tiden.