Nyår

Sista dagen på året. Knepigt år..actually. Kan egentligen inte sätta fingret på Hur det har varit.

Januari & februari: Praktik på 57:an. Helt Okej. Tiden där fick verkligen mig att tänka på något annat och mitt humör steg verkligen flera grader upp. Emma och jag började dansa salsa. Jag lämnade blondheten.
Mars, April & maj: Komvuxstart..i brist på annat. Mina tjejer och jag åkte till stockholm och shoppade loss i början på april, sen hämtade vi vår emmeli på skavsta. Glädjetårar. Estland.
Juni, Juli & Augusti: Emmeli kom hem påriktigt från Scottland=) Louise kom hem från USA efter ett år=) Lars Winnerbäck. Sommarjobb på 57:an. Bästa Jobbsommaren. Bästa jobbarkompisarna. Medevi. Idén om att söka frisör akademin poppade upp. Elin och jag bokade biljetter till Thailand. Emma och Yunus var hemma.
September & oktober: Komvuxstart igen i brist på annat. Fick jobb på bemanningsenheten äldreomsorg som timvikarie. Tacksamt. Kräftskiva. Sökte svenska frisör akademin på vinns eller förlust och KOM TILL MIN STORA LYCKA IN! =D
November & December: Thailand. Oförglömligt. Härligt och väldans varmt. =) Brunbrännd. Julhelg hemma med mina fina.
_______________________
Maten är inhandlad.
I kväll blir det trerätters hemma hos mig. Sen Harrys, efter tolvslaget då vi får komma in :)
_______________________
Du är fin <3


Mellandagarna

Mellandagsrean är här och sara kan bara köpa grejor som inte är reavaror..bara så typiskt mig.
Köpte två par örhängen, snoddar, ett par urgulliga tofflor och stans snyggast ankelboots=) 
Plus att jag har beställt varor från HM som kommer gå på en del..jag är snart en ynka fattiglapp..
I morgon blir det förhoppningsvis Linköping, mamma, Andres, Sandra, Hanna och jag. Då kanske det blir lite mer shopping...så jag blir en ännu fattigare fattiglapp =)

Kollade upp bussar och busstider till skolan i dag och kom fram till att det kommer ta mig nästan två timmar från det att jag går hemifrån och tills det att jag är framme i skolan.. Allt på grund av att det är svårt att matcha in bussen här ifrån med lokalbussen i Linköping..Mamma och jag ska därför också kolla lite hur långt det egentligen är mellan resecentrum och skolan.  Jag har varit där en gång i ofs men det var på intervjuvdagen och då var jag helt uppe i all nervositet såjag inte kunde tänka på något annat..
Men det kanske är så att man kan gå från resecentrum..då skulle jag kunna åka typ en halvtimme senare och det skulle ju vara perfa.

________________

154819-4 
Jag och min sis på promenix i julaftonsvädret.


                                          
154819-5
 Jag och min älskade Mi var lätt de coolasta tjejerna på julafton tahahaha


Hos mig är du underbar

och världens mysigaste.






___________
Julgranen är klädd så nu har vi typ jul här.


Hårt

I går blev jag väckt av att jag fick ett sms av banken (?)..glöm inte mötet i morgon klockan tio..hm banken och jag är typ bundisar nu...

I dag blev jag väckt 06.37 av att de ringer från jobbet och frågar om jag kan jobba i kväll (!) 16.30-21.30 Jaa nej men det är ingen fara, ring och väck mig bara, gör det..suck. Är redan småirriterad på dem för att de totalt verkar ha ignorerat mina önskningar om vilka datum jag ville jobba över jul/ nyår. Nu får jag bara frånvarotiderna igen vilket betyder,  Ingen planering alls.
Det värsta är att jag har fått ont i halsen igen med.

Marlen på Mirakel har lagat mitt hår i dag. Det känns bra. Nu är inte topparna torra och spretiga som på en sminkborste längre =) 




_________________
Känner mig inte alls särskillt frisk, helt hängig och halsen gör verkligen ont. Dumt att jobba om man inte mår bra..både för sin egen- och vårdtagarnas skull..inte så kul att smitta ner dem så här lagom till jul kanske...
 

Svenska Frisör Akademin




Den 10 Januari =)
Ser verkligen fram emot det!
Det ska verkligen bli hur kul som helst.

Med solen i ögonen




154819-2

Måste medge att jag har en viss längtan tillbaks till den här miljön.
T h a i l a n d <3

Min Blogg

Har funderat länge på det här med att ha en blogg. Så inser jag att min kära Emmavän faktiskt redan har en. Då kände jag att det var dags att slå till. Så ja här är Min Blogg.