Resumé, supé, toupé

Så var det söndagkväll, oja.
I går hade Harrys sommarpremiär och Rydell & Quick stod för underhållningen. 900 sålda förköpsbiljetter och totalt hade 1600 personer betala inträde för att få vistas några timmar på harran. Så även vi. En liten förfest på bismotalagatan med taco som förrätt, vin, chips och jordnötsringar till huvudrätt och så lite barn-TP som efterätt stod på menyn. Några glada grabbar från tranås piffade till stämningen och vi blev ett glatt gäng som entrade nattens festligaste tillställning. Det blev riktigt lyckat. Men efter någon hoppig, sjungande och glad timme i trängseln framför scenen var mina nya vita skor svarta av smuts, jag blev trött och gick hemmåt.
I dag mår jag prima ballerina. Tack för en lyckad kväll.

I onsdags fick jag värsta chocken på jobbet när Anna meddelade att hon fått ett nytt jobb på en salong i Linköping.I torsdags fick Carina samma chock när Anna droppade bomben för henne. Om en månad, precis efter balen och lagom till en av årets mest hektiska perioder, student och skolavslutning, blir vi bara två..,
För att se det positiva med det hela innebär detta att jag får ärva en del av hennes kundkrets och i och med det får jag min efterlängtade heltid. Yey! Dessutom ska jag då ta ut två veckors semester i följd istället för en vecka som jag hade tänkt eftersom jag egentligen skulle ha jobbat 75 % och därmed varit redan varit ledig mer: )
Den enkla anledningen till hennes jobb-byte är viljan att gå vidare, se nya sidor och utvecklas i sig själv och sitt yrke. Att hon inte skulle trivas nu är det inte på tal om, snarare tvärt om. Kanske slutar hon på topp och efter fyra år unnar vi henne det. I veckan kommer det ut en annons sen får vi se vad vi får in:)

I morgon är det ledig måndag och jag ska fika med soffan och pernilla. Efter det blir det solning med Jamina utomhus om det är fint väder, annars tar vi oss en sväng till sun4u och glassar lite där. Förhoppningsvis ska jag även träffa en söt liten saknad prick.
Nu, natti.

What?!

Okej, i dag fick jag en skaplig chock på jobbet. Nu kan allt hända..




Vid min svans, det är vååår

Jaha nu var det så där längesen igen.
I helgen har jag varit helt ledig, vilket jag i och för sig är i dag och i morgon med. Skönt som fan om jag inte hade åkt på maginfluensa. Yes, första gången sen ja var typ tio år eller nåt. Så i går på pappas födelsedag låg jag deckad i sängen hela dagen och var totalt osocial. Sen i lördagskväll har jag lyckats gå ner två kilo men nu är jag på stadig uppgång efter att på en och en halv timme fått i mig en halv banan och nästan ett helt glas vatten.
I fredags efter jobbet gick jag raka vägen hem, mina vänner åkte till Linkan och gick på bio vilket jag inte alls var särskillt sugen på. I stället var jag hemma och kollade på hockeyfinalen, resultat av den behöver inte ens nämnas. I lördags käkade vi på hugo, linda, emma och jag. Mitt under middagen ringer en förtvivlad jamina från tranås och berättar att hon åkt från motala till sitt jobb på badhotellet, gått in och bytt om och sedan fått reda på att hon inte alls ska jobba. Skapligt surt sa räven till henne och hon fick ta sitt pick och pack och åka hem igen. Godhjärtade som vi är åkte vi in till mjölby och hämtade flickstackaren. På kvällen sen åt vi ostbricka och exotiskafrukter med chokladfondy (stavas säkert inte alls så). Jag åkte hem med johis och sov där vilket visade sig vara rätt onödigt eftersom jag på morgonen insjuknade i maginfluensa och var tvungen att åka hem fortare än kvickt. Hoppas verkligen inte att jag smittade den stackaren. Hela söndagen gick som som sagt inte att göra någonting vettigt av och jag vet i tusan hur den här dagen kommer fortgå heller. Har noll ork eftersom jag är under svält och höll typ på att svimma förut när jag gick upp för trappen.
Dessutom har en kille varit här och sprutat något gift i vårt kök där vi har haft vattenläckan och mögelskadan. Så jag får inte gå in där och det känns som att giftet ligger som en hinna i hela huset, sitter därför instängd i mitt rum medan laban sitter i sin bur inne i tvättstugan och fattar nada. Så ska det hålla på tills klockan slåt två då plötsligt kusten ska vara klar och det är riskfritt att gå in där igen.
I övrigt är det världens finaste väder och man borde vara ute.
Nu ska jag äta upp resten av bananen sen ska jag ta en låång dusch.bye.

after midnight.

Ohej här var man segast i stan på uppdatering. Men ibland dyker bloggtorkafenomenet upp även hos mig och det går det bara inte att skriva. Jag kan sätta mig här med hundra idéer om vad som ska skrivas ner men ut kommer verkligen de nada. Dagarna när formuleringstekniken liksom slutat fungera.
Men nu då, orka dra allt spännande som hänt mig sen sist liksom, men sammanfattningsvis kan man väl kanske säga att typ inget egentligen har hänt..kanske...
 Hepp va i alla fall ute i svängarna i lördags med ett glatt gäng, det var skoj som jag minns det. Bakissöndagen var inte lika attraktiv direkt, tydligen hade mitt lilla uppehåll från alkoholhaltiga drycker fått mig att bli lite extra känslig , rent fysiskt dagen efter. Men efter en pizza, en bit smörgåstårta, lite kladdkaka och tid med min gosis mådde jag prima igen.
Veckan har annars gått ordentligt snabbt och det är redan torsdagkväll, galet. På lördag ska vi till Skövde på frisörmässa och kolla lite med jobbet. Har aldrig varit på något sånt ståhej innan så det ska bli skoj. På kvällen sen ska Erka ha födelsedagspartaj och det verkar bli ett hyvens gäng som slås samman.
Ne nu ska jag gå och tigga massage av mamma, mm.

Första april

I dag vill jag bara säga grattis till mitt hjärta som fyller år.
Du är det bästa och finaste aprilskämt någon kunde komma på.
För mig betyder du hur mycket som helst.