ge mig sol

Gosh den här veckan har louise och jag varit flitiga besökare på feelis. Nu i kväll körde vi spinning, det var längesen och det märktes verkligen för min del. Bättre kondition?..ja tack! Nu är jag galet trött i kroppen, fast det är ändå skönt på något sätt när man vet anledningen till tröttheten. Efter träningen gick jag hem och dushade och tvättade bort allt smink med min nya sköna tvättlotion från VICHY (rekomenderas!). Nu sitter jag i sängen med myspyskläder och datorn i knät och saknar älsklingen en gnutta.

Carina har kommit tillbaka till jobbet efter sin brasilienvisit och det är verkligen bra. Nu är det mesta som vanligt på jobbet igen och jag är inte alls lika trött och upprörd när jag kommer hem på kvällarna.
För övrigt har vi fullt upp på jobbet, på lördag är det nämligen mässa som gäller. Möt våren 2009 på nöjeshallen. Alla är välkomna dit, gratis inträde och fullt av utställare som erbjuder prova på grejer och galna priser på produkter och behandlingar. Dessutom modevisningar varje timme:)
Vi har öppet mellan klockan 14 och 20 och efter det spelar ett band som heter pm´s.
Jag måste på något sätt hinna irra runt på stan och leta efter några flaschiga kläder att sätta på mig till den här tillställningen.Vi ska ha svart och vitt på oss och alla mina svarta kläder anväder jag på jobbet och dem är verkligen inget att visa upp. Har inte gått på stan på en evighet heller så jag har typ noll koll golfboll på utbudet.

Nu ska jag ta en titt på hemnet.se och se i fall det finns några fina hus:) sen blir det sängen på riktigt.

pray for the weekend

Nyss hemkommen från mamma och pappa och en mummsig kycklinggryta. Nu sitter jag och tittar på dressyr på tv (?). Finns inget annat att se, eller i alla fall inte något som jag vågar se på när jag är ensam. Egentligen borde jag inte se på tvn alls. I natt drömde jag att det kom en man från radiotjänst kiruna och plingade på. Gosh..

Fredag och lördagkvällar är det inte så värst hippt att på på kungsgatan. Då slirar volvoraggare runt utanför och alkoholpåvekade individer missförstår sitt eget röstläge precis nedanför mina fönster. Undra hur det ska gå i sommar när man måste ha fönstrena öppna på natten.. Då har jag fulla gubbar i vardagsrummet. Annars trivs jag i min etta som handen i handsken. Den känns perfekt och som hemma.

På jobbet i dag hade jag fullt upp och det var bra. Sista dagen efter två veckors intensivt arbete, nu helg och l e d i g t.
Skulle egentligen ha delat ut reklam på stan i morgon men jag sa i från mig det för det blir för mycket. Dessutom har vi finbesök hemma i form av sis x 2. Sofia o Linnéa. skapligt mycket bättre än att trycka på folk massa reklam.

Louisenfisen och jag ska nog dra en träningsrunda på gymmet redan på söndag by the way. Seriöst av oss:) beach 09 väntar eller snarare ångest 09. Då ska jag vara fit som tusan.

Nu blir det sängen. Sov gott.

sjumilakliv

Gosh tiden går så fort. Snart är man närmre pansionen än studenten tror jag. och jag vill typ ha barn och hus nu med, har kommit in i någon konstig fas när jag tycker att allt sånt verkar mycket roligare än friheten utan huslån och barnmat. Haha men det går nog över snart jag har ju nyligen flyttat från mitt flickrum ju för tusan.

Jag har typ jobbat två veckor i sträck och det gör mig sjukt trött. Det blev visst bara min lott att ta ansvaret för att  hela salongen ska gå runt  och det tär ju lite på pigghetsnerven. På tisdag kommer Carina tillbaks igen och då ska jag faktiskt jubla högt.

I söndags och måndags var jag i skolan på gesällkurs. Helt otroligt bra kurs! Nu känner jag mig i alla fall snäppet lugnare inför gesällen. Vi gick igenom varje moment och fick chansen att öva på docka eller modell. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle hitta på för kort festfrisyr eller långhårsuppsättning men nu har jag värsta idéerna:) Särskillt med långhårsuppsättningen hoho. Jag är till och med pepp på att träna till provet får carina reda på det kommer hon typ svimma.

O på tisdag är det louise och jag som tränar fettet av oss på feelis:) För hennes tand är typ läkt. och jag har lovat en kund att om jag inte börjar träna nästa vecka ska han få pengarna tillbaka för sin klippning. Det ska bli galet skönt att komma igång, just nu känns det som jag står högst upp på prispallen och tar emot medalj för årets soffpotatis. Nu ska det bli förändring på den punkten.
I går åt vi föresten världens godaste pannkakor och tittade på det okända:) Vi har verkligen samma intressen flckebarnet o ja.

None

Håll i hatten

Nytt inlägg i dag igen:)
Hoppas verkligen det här funkar nu, internet här hemma hos mig är ju lite hajkontajkon om man säger så. Men jag tar smällen, tjänar ju kosin på att snylta på grannen..

I dag var jag hos distriktssköterskan med mitt sår. Fick ju något så lustigt som en systa på svanskotan för en månad sedan. Den skars upp och tömdes på en matsked var. Snuskigt och skapligt chokerande. Efter tömningen hade jag ett sår som var lika stort som en valnöt. Den där valnöten skulle läkas innifrån och undertiden var jag tvungen att gå och titta till det och spola det hos en distriktssköterska.
Förra veckan fick jag frikort. I dag utnyttjade jag frikortet och då säger sköterskan att såret har läkt och jag fick ingen mer tid. Så himla typiskt. Nu funderar jag på att söka för alla möjliga åkommor bara för att utnyttja g r a t i s vård.
Hur som helst.
Nu när såret har läkt kan jag verkligen börja träna igen. Jag var verkligen pepp på träning. Louise och jag skulle komma igång bli värsta vältränade. Vi hade världens bästa och hälsosammaste plan. Men såret tillät inte träning. Men nu så, när jag har läkt..Men då blev det Louise tur att lägga upp sig på oerationsbordet. Krångeltanden måste bort. Så nu ska vi vänta på att hennes sår har återhämtat sig .SEN. Står vi där med våra läkta sår och träningsvärk. Nice:)

I går satte jag dit löshår:)
I dag tog jag bort det :( Min hårbotten palla inte trycket. Fick värsta spännigar i det. Tråkigt fast jag har ändå ett annat löshår som man fäster fast med clips. Det kan jag använda i bland istället för det här håret som vi satte dit med vax.
Nu har jag klippt mig lite istället så det känns rätt bra ändå :)

Nu har jag verkligen varit seriös. Jag har till och med överskridit min bedtime tid för lite update här på bloggen.
Vi hörs då.

Shitpommesfrits

Bara för att chocka alla mina trogna läsare.
Jag har nästan börjat blogga igen.
Missa inte nästa spännande avsnitt..