Hej jag är svarthårig..

Uhu jag har färgat håret..alldeles för mörkt. Måste göra något för att få det ljusare, funderar på att ösa in håret med inpackning, det brukar göra så färgen släpper lite. Eller så ska jag gnugga jättelänge med mitt volymschampo det får också färgen att släppa en aning..usch.
Fan jag visste att det skulle bli något fel. Jag blir nästan aldrig nöjd när jag går till frisören. Det är nog därför jag ska bli frisör själv..för att få folk nöjda.
Aja frisyren blev ju i alla fall bra, känns skönt att bli av med allt det långa, gamla och slitna håret. O nu har jag typ samma frilla som Ashely simpson:)

Förut var jag inne och frågade efter min mobil som varit på reparation i över två veckor nu. Och fick ett glatt besked, jag ska få en ny! Tjoho=) Synd bara att alla mina bilder kommer försvinna i den vevan..och alla fina sms.


I dag fyller my twin! Grattis älskling!


30 augusti

I dag är det min dag minsann:)

Holycadoly, vilken dag..

Nu är det andra gången under en mycket kort tid som en otursdag uppenbarar sig i mitt liv.
Detta har hänt under tolv timmar...

1. Jag såg fram emot vårt asroliga grupparbete i långhårskursen där vi ska skapa ett brudfölje.(ingen otur)
2. Jag kommer till skolan och lärarna meddelar att Annie har sagt fel angående grupparbetet, vi ska inte ha det i dag. (otur).
3. Istället för långhår ska vi ha design. Jag avskyr design. ( väldigt mycket otur)
4. Jag misslyckas totalt med min desiguppgift. Tappar spolar hit och dit, blir kladdig om händerna eftersom man måste använda ett slags rinnande gelé som är hur kletig och obehaglig som helst. Eftersom jag var så dålig och långsam räckte inte spolarna till mig så jag fick blanda spolstorlekar hejvildt .Detta faktum kommer leda till att jag i morgon kommer får ett vredesutbrott när jag ska kamma ut inrullningen (framtida otur) och inser att den är för hopplöst jävla ful och ojämn.
5. När jag är totalt utmattad och gråtfärdig över min okunskap i desig får vi volymföning som uppgift för eftermiddagen. Tack och lov slapp vi göra på dockorna och fick i stället göra på varandra (detta trodde jag var tur) vilket ledde till att jag efter en halv timma såg ut som en extremt flummig och fluffig åttiotalsbrud. (otur)
6. Vi hann inte med den bra bussen hem utan fick åka 520 istället. Den stannar vid varnenda möjlig hållplats och varje gång någon ska gå av och trycker på stopknappen hörs ett ding ding diiing plingandes hysteriskt högt ur högtalaren som så passande var beläget ovanför mitt huvud. (otur)
7. Fika på Hugo. Jag pratar om Swinto, den kända bibliotikarien. Vilket swintigt hår den människan har, varför hon inte har några tänder, vad hon har för liv utanför biblioteket, om hon är en livsnjutare eller inte och vad hon överhuvudtaget fick ut av att på fem minuter häva i sig en öl på hugo klockan sju en tisdags eftermiddag? Skämtar lättsamt om att hon kanske står bakom glasväggen och spelar på spelautomaterna och hör oss nu... när plötsligt människan med swintohåret och de glesa gaddarna sorgset uppenbarar sig vid toalettdörren. (otur) Fuck.. Jag ska aldrig prata om folk mer. Det gör mig bara till en sämre människa.
8. Vi går från hugo och jag håller på att bli överkörd av en vinglig cyklist.
9. Jag går hemmåt men kommer när jag redan gått halvvägs på att jag glömt min cykel i stan och måste vända om.
10. Cyklar hem, får astma och tappar mobilen som hysteriskt hakar upp sig.

Jahopp det var det... Frågan är om det är otur eller ren klantighet.
Har ju dessutom på en vecka lyckats tappa bort en låda ur min vagn i skolan. Hur fan lyckas man tappa bort en låda som säkert har ett mått på 30 x 20 cm i en lokal som inte är större än vår undervåning gånger två...
Och min permanentkam har också sprungit bort.
Appropå det har jag min första permanentkund i morrn..ehm jaa.
Jag ska nog sova nu.

Kräftis

Idag flyttar Ida till Uppsala och Louise till Kalmar.
På måndag flyttar Elsa till Lund ..
Och på lördag flyttar Emmeli till Malmö.
Uhu illa. Det kommer bli tomt.

I går hade vi kräftskiva/ hejdåfest för utvandrarna. Det var trevligt värre.
Nästa helg vankas det födelsedagsfest. Fakum är att det är min egna
och min kära twin Emmas birthdayparty som nalkas hoho:)

Nu kom tröttheten från gårdagens bravader över mig. Ska nog vila ett tag.

Dagens ros

image59



Naw sånt där blir man faktiskt glad över. Visad tacksamhet.
Tack!
______________

Skönhetssömn?

Uhu vad är det med mig? Skulle verkligen gått till skolan i dag men vad händer? Jag sover som en jävla kratta. Gick och la mig tjugo över tio och somnade runt tolv. Vaknade igen när klockan var 02.11 och var precis klarvaken, låg där och vände och vred på mig tills klockan blev kvart i sex ungefär då somnade jag till men vaknade igen vid sex. Min väckarklocka skule ringt 06.15 men den stängde jag av i förtid. Inte fan orkar jag en hel skoldag från 9- 16 med två timmars natttsömn i bagaget. Nope. Nu på morgonen har jag kanske samanlagt sovit två och en halv timme till. Jaha och nu är jag hur trött som helst, känns som om jag varit vaken i flera dygn. Helt rubbat.
Typiskt med när jag i dag faktiskt mår bra.
Vad ska jag nu hitta på med hela den här dagen?

Tristess

I morgon ska jag ta och pallra min ömmande kropp till skolan. På något sätt får det bara gå, får ta med mig ipren det borde funka. Har tydligen missat en hel del viktiga och roliga grejer i dag. Klassen började med bruduppsättningar, hur man fäster slöja och krona..det jag verkligen längtat efter. Ska  ta igen det någon dag snart när jag har tid till det.

Förövrigt är jag grymt uttråkad just nu och vet inte vad jag ska göra för att stilla denna tristess.
Jag vill ha tillbaks min riktiga mobil från mobilpress eftersom dem tagit åt sig att laga den. Eller ja helst vill jag ha en ny fin men jag kanske får lugna mig några hekto med det.
 Den här sony ericson s500i skulle passa bra:
                                                                                  image58
Den är verkligen fin och jag vill ha´n.

Måndag

Jaha så blev man plötsligt sjuk mitt upp i alltihop. Mådde verkligen pissdåligt i morse med huvudvärk, ont i halsen, ömmande kropp och någon konstig träningsvärk (?) i axlar och rygg. Var dessutom trött som ja jag vet inte vad. Så skola blev det ingen. Får se hur det blir i morgon, känns lite bättre nu men tror det främst beror på de där panodilerna jag tryckte i mig förut.
Uhu orka med det här också.




Jag känner mig en sådär 100 år. Så trött är jag.

I går bjöd Jamina och Mattias på inflyttnings/förlovningsfest. Det var trevlans trevlans och det blev en lång natt.
Förfest, utgång, efterfest. Eller ja efterfesten joinade inte jag så länge eftersom min trötthet totalt tog övertaget om mig. Istället gick jag och la mig brevid en extremt huttrande Jamina och vi låg och prata ett bra tag om allt o ingenting. Somnade runt halv fyra och vaknade elva. Då var det bara till att dra på sig kläderna och åka hem. Och sova lite mer.
Nu känner jag mig halvdöd återigen och funderar starkt på att gå och lägga mig igen. Bättre att sova ut i dag än att vara hysteriskt trött resten av veckan.
Om jag bara kunde få lite styrka tillbaks.

I fredags var sista dagen på jobbet. En tant fyllde 99 år och vi sjöng för henne, allihop, personal och boende.
Det var det sötaste jag sett på hela den här jobbsommaren.




Kom hit och mys med mig då.
-----------------------


Fy för trötthet, söndagsångest och nedstämdhet.
Tyvärr ett allt för ofta förekommande inslag i mitt liv.

16 Augusti

I dag är det Lindas dag!
Hipp hipp hurra:)




-------------------------------

JAG VILL BARA VARA LEDIG!

Orka ens kommentera första skoldagen. 9.00-18.00 kundpass UTAN kund! förjävlig dag, ville bara åka hem så fort jag kom dit..och kom inte i väg förän fem över halv sju! DÅ höll jag sseriöst på att börja tjuta för jag bara ville hem.
Usch känner mig gråtfärdig, utarbetad och skoltrött redan nu..
Ge mig en veckas semester.



Lucky me..

I går hade jag en olycksdrabbad dag. Det hela började redan halv sju på morgonen då jag helt missförstod min egen armstyrka och smällde till ett glas som gick i tusen bitar..i diskmaskinen. Åkte till jobbet där förmiddagen rullade på rätt bra. Men direkt efter middagen vände det, jag fick huvudvärk och Lovisa och jag hittade en liten tant liggandes på golvet och skrika på hjälp..Stackarn. Eftermiddagen gick och jag slutde jobbet, åkte hem och fixade mig lite och åkete vidare hem till Emma.  Efter ett tag kom emma ut med min sko..då har Tosca (hunden) ätit up halva min vita toffel..jaha..eh. Kvällen gick och jag cyklde hem med min halvätna sko. La mig i sängen och läste ett tag. Det sista jag gjorde var att  ta tag i min mobil för att skicka ett medelande. Jaha då har plötsligt mobiljäveln gått sönder också. Ah. Kul när man inte ens har rört den. Precis samma fel som det var på den förra året också. Suck.
Hoppas att den här dagen blir lite tursammare.

Jobb från 14.30 - 21.30 och jag känner mig så pepp.

Tackitacki

Hinner inte skriva så mycker om gårdagen men kan säga att den nog inte kunde ha varit så mycket bättre. Verkligen lyckat och galet kul.
Idag är jag trött som aldrig förr och ska i väg och jobba ett helvetespass från 12.15- 21.30.
Tycker mest synd om Linda i och för sig som började 7.00 i morse och vi var hemma halv två efter en intensiv dag.
Jag vill vara ledig..



Tack Ida, Linda, Elin, Hanna och Jamina för en superlyckad heldag på Liseberg =)

Turgumma

Haha jag som var så sorgsen över att jag missat sista allsång på skansen i kväll..,
Nu visas en extra insatt repris i morgon klockan 21.00. Den reprisen ser jag som menad för mig :)
Jag borde nog köpa en lott eller nåt..

Proppmätt

är verkligen ordet. Har just intagit alldeles för mycket av Harrys grillbuffé, därav den gravida magen som sitter väldigt fast på mig. Var där med tjejorna, en perfekt avslutning på min tredagars ledighet och på en underbar sommardag :) Jag och Elin , hennes vän Marie och Maries dotter Tilda var där och glassade. Även Jamina dök upp i solskenet den sista timmen. Trevlans var det, varmt och soligt, så där som det ska vara på sommaren. Mitt humör toppas direkt när det är så här fint. Jag är verkligen beroende av vädret.
Har dessutom tagit mitt års första dopp (!) hoho redan.. Jag är en badkruka jag vet, men i dag tvingade jag mig i vattnet ett flertal gånger, det är nästan så jag blir stolt över mig själv :)

På torsdag ska vi till Liseberg! Wiieho!
Jag behöver det. Jag har inte varit utanför Motalas gränser på hela sommaren..eller jo i Linköping har jag varit några gånger men det räknas inte. Där är jag ju lika mycket som jag är här i stan i vanliga fall...Det tragiska är faktiskt att  när jag börjar tänka på det så har mitt inrutade liv endast haft sin spelplan i Motala och Linköping sedan jag kom hem från Thailand. Ja med undantag från att jag varit i Tranås två gånger då.. Annars har jag inte varit utanför östergötlands gränser sedan den 17 december. Grattis Sara..vad då deppigt?
Ja jag behöver därför verkligen åka till Liseberg..!


Jag vill bara gå hem till dig.

Aqua tini.Baccardi Lemon.Sourshot.Passoa.

I går var en helcrazy night. Startade hos Hanna där spriten minst sagt flödade. Emma och jag som alltid säger vi två ska inte dricka starksprit för vi blir pissfulla varje gång, drack starksprit och blev pissfulla.
Förfesten var skitkul och Harrys var helt okej men har varit roligare. Kvällen slutade med att jag ensam gick hem och kom vid den låsta ytterdörren fram till att jag tappat bort mina nycklar. Fick panik och började tänka på vad Dorran skulle säga på tisdag när jag släpper bomben att jag tappat jobbnycklarna(!). Ringde Andres fyra gånger utan svar, femte gången jag ringde svarade människan och kom ner och öppnade dörren åt mig. Då medelade jag olykligt att jag tappat hela min nyckelknippa. Han gick typ i sömnen och brydde sig så där lagom mycket om mig. Jag var tvungen att skicka ett desperat mess till Emma som jag trodde skulle skicka ett lugnande mess tillbaks med inte det inte. I stället fick jag själv försöka lugna mig och planerade upp diverse polisanmälningar och letande som skulle ske under morgondagen. När det plötsligt slog mig att gå ut och kolla på bänken i hallen. Ja där låg ju nyklarna. Smartybarty sara hade inte ens haft med sig dem ut. Tack o lov.

Idag har det tagits mycket lugnt. Filmtittande och mat i hamnen räckte gott och väl.
Jag har också nu till Emmas stora lycka skaffat en facebook. Fattar inte så mycket men ska nog få till det där till slut.

Nu ska jag sova för jag är sjukligt trött.
Jag saknar min gullis och vill bara ha ditt sällskap nu..

Första augusti

I dag fyller minsann den här bruttan 21 år




--------------------------------------
Jag är trött på jobbet.
Vill bara vara ledig,ledig,ledig.