Jag har länge längtat efter att få berätta det..

Jag har haft en helt ofattbar tur det här året egentligen.. Att jag för det första kom in på Svenska frisörakademin, vilket jag inte helt trodde jag skulle göra, kändes stort.  Att jag sedan fick min praktikplats utan att ens anstränga mig det minsta kan jag bara tacka allra ödmjukast för. Det har tagit mig meterlängder längre än jag hade kommit  om jag bara hade gått på skolan och haft en tre veckors praktik på ett helt år, som resterande delar av klassen haft.  Något jag inte egentligen insett förrän nu i höst.. Att min praktikplats dessutom har visat sig vara världens bästa är en stor glimmande guldstjärna i kanten. Min arbetskamrater är två helt fantastiska människor och otroligt duktiga frisörer.
Och att JAG nu kommer få STANNA KVAR och göra mina lärlingsår där kan faktiskt inte bli bättre!
 Jag är så oerhört glad och lättad :D

Hey ho

Jag fick en anonym kommentar..- skriv oftare..:)
Hm jo sant för det går verkligen upp  och ner i skrivandet här.
Just nu är jag på salongen 9 -18 varje dag och känner mig rätt slut när jag kommer hem. Har det som dålig ursäkt för min inaktivitet här :P
Det går i alla fall väldigt bra på praktiken.Trivs så jäkla bra, ibland nästan för bra. Vill ju inte ens tillbaka till skolan nu. I morgon ska jag slå mitt kundrekord, har sex stycken bokningar:) Jättekul! Dagen kommer rusa i väg. Så är det skönt att känna in sig i det verkliga frisörlivet också. Hade faktiskt två kunder på en gång här om dagen, då kände jag mig riktigt frisörig:)

Nu orkar jag inte vara aktiv mer.. Ska tillta på något tvprogram på datorn tror jag. Det är verkligen så himla smart, att jag inte har kommit underfull mer det tidigare. Webtv, jag som inte har femman kan ju titta på femmans program på datorn istället. Och man behöver inte stressa hem för att det är ett program på tv, det är bara att slå sig ner när man har tid sen och se på programet.. so smartybarty.

puss

This weekend

Jag har haft världens lugnaste helg, har bara varit hemma. Med undantag rån ett besök på godishuset i går kväll : ) Jag är ledig i morgon med, men då ska jag ta mig ner till stan och köpa arbetstoppar som jag ska ha när jag är på hårstudion. Sen är det praktik som gäller tisdag till lördag, hoppas verkligen på drop in kunderna nu.

I går gick min prövotid ut, tjoho. Jag känner mig lättad :)
Och i dag är det en stor dag, Labis fyllar 9 år. Han är verkligen en oldie nu, min lilla colling till kanin.

Vad den här dagen har att bjuda på vet i tusan.
I kväll hoppas jag på dig.

Rubrik

Yey snart helg! Bara en skolfredag kvar sen är det fredagkväll hoho. Kommer vara ledig på måndag med, vilket faktiskt betyder att jag har långhelg : ) Fantastiskt. I morgonbitti blir sista morgonen på tre veckor som min väckarklocka kommer ringa 05:50. Det ska jag fira med ett glädjerop till gud. Tre veckors praktik innebär 9 - 18 där jag kan gå till jobbet tjugo minuter innan jag börjar och ändå vara i tid. Dessutom kan jag komma hem kvart över sex. Inte som när det är en vanlig skoldag med kundpass när jag måste gå hemifrån fem i sju och inte är hemma för än kvart i åtta på kvällen. Det kommer bli en klar bättring på den fronten : )



Jag längtar till vår Göteborgsresa och jag längtar efter dig<3