hey ho

I dag flyttar Emma hem från Gävle! Hur bra är inte det på en skala?, typ hundra!
Hon ska flytta in i mitt källarförråd. Eller ja hennes saker ska bo där ett tag. Snart kommer dem med grejerna så jag ska hjälpa till och bära lite.

Annars har min långhelg varit så sjukt skön.
 I tordags var det Andres student som gällde. Vi stod längst fram och hejade på honom när han sprang ut. Alla blev galet rörda när han kom fram, inte ett öga var torrt. Det var sån obeskrivlig glädje. Och när dem åkte runt stan och skrek. Så himla kul!  Efter det hade vi mottaginng hemma vilket var myspys.
 Jag var liksom så stolt över´n!
Resten av helgen har tillbringats hemma i huset. Vi har mest tagit det lugnt. I går var vi en sväng på stan och så fikade vi hemma hos mig:)

Annars har jag gått och blivit lite förkyld, det var typ en evighet sen faktiskt. Mycket ovanligt med tanke på att jag a l l t i d var förkyld föut.

Johan och jag fick ett brev från platen i fredags, vi står nu som nummer ett på en tvåa i ekenäs. Hoppas hoppas.

Hold on

I morgon är det student som gäller. Andres har redan gått hela gymnasiet. Hur sjukt fort går inte tiden? Fan snart är man gammal på riktigt..
 I kväll kommer typ hela tjocka släkten hit, dem är sena som vanligt. Jenny ska bo hos mig då det blir något överbemmanat i huset:) 
Förväntningarna är ändå rätt höga. Det är sån stämning på nåt sätt.
Infarten är klädd med björkris.

Måndagen i Stockholm, på kursen, blev lyckad. Vi gick verkligen igenom allt. Massvis med nyttig teori och väldigt bra praktik. Vi fick öva på varandra med, så nu har jag ett tjusigt ljusblondt parti på högersidan. Och så är jag expert på området dessutom. Någon som är sugen på hårfölängning så kontakta gärna mig:)

Nour och jag var ensamma på jobbet i dag.
 Ibland är det så sjukt skönt.


Jag har världens finaste pojkvän.

Give me more

Ska snart åka till Stockholm. Kurs i morgon på Toupema Belgal, löshår:)
Käner mig något opepp nu men det blir säkert jättekul när man väl är där.

Johan och jag tittade på lägenheten i veckan men den var inget att hurra för. Helt inrökt och unken. Det är svårt det där med lägenheter, det måste kännas så rätt när man är där annars blir det bara pannkaka av allt. Jag som älskar min lägenhet som jag har nu med..blir svårt att hitta någon som har samma klass. Men men vi letar vidare och hoppas på att ödet för oss till vår drömlägenhet.

Den här veckan blir det bara två jobbdagar för min del. Kurs i morgon måndag, jobb på tisdag och onsdag, Andres student på torsdag ( snällla solen ! ) och så ledigt med släkten på fredag och lördag. Perfa.

Bye. 

love is all I need.

Varken med eller utan..
Gud, ge mig styrka.

houlabandoula jag kickar å jag spooular.

saris tackar louisenfisen för sina fina naglar:)
Hur perfekt är det inte att ha en vän som är nagelteknolog då?:) Det kan man ju fråga sig.

I morse innan jag gick till jobbet möttes jag av sann glädje när jag tittade på mina pinniga orkidéer. En svinstor knopp hade kommit fram! Jag trodde han höll på att gå förlorad men inte. snart blommar den:)

Johan och jag står föresten som nummer tre på en lägenhet i fina ekenäs.
Och jag vill att lägenheten ska vara perfekt och att vi får den. typ nu.

Det här blev ett knasigt inlägg men ändå.
Efter som jag älskar emma och för att hon snart kommer hem får hon bjuda på den här knasiga bilden med. pusshej