19 juli. Sara.

Hej i dag är det den 19 juli och utomhus är det 13 grader, mulet och halv storm. Grattis Sverige. Jag får spader på det här vädret.
Hur tror vädergudarna att den nordiska männskligheten ska klara av en lång och mörk höst efter deras katastrofala insats att få solen att visa sina sköna strålar?
I augusti kommer vi nordbor redan ha drabbats av den värsta av höstdepressioner och i oktober kommer alla företag som satsat på ljusterapi ha dubblat sina årsintäckter tre gånger om.. För att inte tala om researrangörerna och flygbolagen. Priserna på sista minuten resor kommer slå i höjden men inte kommer det spela nordborna någon roll. Sju dagars solsken på ett ospecifiserat hotell på Mallis är allt vi kommer behöva. Flygpersonalen kommer jobba på akord och vi kommer släppa ut koldioxid för fulla muggar. Innan jul kommer förmodligen de flesta stora flygbolag gå ut i strejk för personalen är utarbetad. Och på nyheterna kommer halåorna prata om klimathotet med smälta isar, utdöda sälar och isbjörnsungar som simmar för sina liv.. För den småbarns mamma då inte längre orkar höra sina barn tjata om att skaffa en stackars liten simmande isbjörnsunge ( som inom loppet av några få månader kommer vara ett groteskt stort och faligt djur)att ha hemma, kommer då kunna läsa tips om hur just du lan bli klimatsmart..
Jaa och allt detta på grund av att vädergudarna verkar ha hakat upp sig i tillverkningen av gigantiska täcken med gråa moln.
Ge mig en stor sol istället, s n ä l l a!

Kommentarer
Postat av: Jessie

Du borde prova mitt jobb. Dela ut tidningar då det spöregnar och blåser som sjutton. Vem skulle inte älska att jobba i det vädret liksom ;P hihi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback