It´s all up to you

I dag på jobbet fick jag reda på att jag från och med april ska få gå upp i till 80 % istället för 50 % som jag har nu :) Jag trodde att det skulle dröja ett bra tag innan det skulle hända så jag blev allt glad när den nyheten droppades:) Det kommer bland annat innebära att jag kommer kunna göra mitt gesällprov samtidigt som resten av min klass. Om jag hade jobbat 50 % mycket längre hade inte timmarna räckt till och jag hade fått skjuta upp gesällprovet ett halvår eller så. Nu slipper jag det, kan göra provet i rättan tid, få mitt gesällbrev och börja jobba som f ä r d i g frisör:)
Att jag börjar jobba mer innebär också lite mer pengar. Just nu är jag en fattigjävel. Självfallet är det också då som listan på allt jag verkligen behöver kan göras meterlång. Sen att kassan inte ens räcker till en ynka liten viktig grej just nu är ju skapligt deppigt. I april kan jag börja beta av listan.

I går var jag allt seriös. Gick upp tidigt för att gå på ett möte på jobbet. Moget. Efter det trasskade jag iväg till ett om inte ännu mer moget tandläkarbesök där jag blev avslutad som passient på specialist tandvården. Ett år försent. Mitt namn hade tydligen tappats bort och hittats på den årliga städningen av arkivet, something something. Jag fick med mig en otäck porslinsprotes hem på hur mina tänder såg ut när jag började där. Den protesen ska jag spara och ta fram varje gång jag känner mig ful. Då kan jag i alla fall tänka att jag kunde ha varit fulare..
På kvällen tränade emmapemma och jag spinning. Vi var otränade men insåg efteråt att det gick bättre än förväntat. I dag har jag bara lite träningsvärk.

Nu är stormen här, igen.
Jag vill ha sovsällskap, tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback